seguint el curs des de casa

Terrassa repartirà material escolar bàsic a 600 alumnes de Primària

L'assignació d'aquests lots s'ha realitzat arran de la detecció de les necessitats que els centres educatius de la ciutat han transmès a l'Ajuntament

kids-2985782 1920

kids-2985782 1920

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d’Educació del consistori, ha iniciat aquest dilluns passat la distribució a domicili de material escolar bàsic a nens de la ciutat que ho necessiten per poder continuar l’educació des de casa.

Aquest enviament està previst que arribi a uns 600 nens i nenes de la ciutat que actualment es troben cursant Educació Primària. Aquests lots bàsics contenen una llibreta, un bolígraf, un llapis i colors.

Aquesta acció s’emmarca en una proposta del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa per complementar les que ja s’estan duent a terme des del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu que la totalitat dels nens de la ciutat tinguin material escolar a l’abast per poder seguir el curs des de casa.

Notícies relacionades

L’assignació d’aquests lots s’ha fet arran de la detecció de les necessitats que els centres educatius de la ciutat han transmès a l’ajuntament.

Més notícies de Terrassa