OPERACIÓN TRIUNFO

Arriba el primer festival d''Operación Triunfo' a Terrassa

El Parc Audiovisual de Catalunya acull un concert amb exconcursants del programa i amb nous aspirants seleccionats per l'equip de càsting

miki

miki

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Parc Audiovisual de Catalunya (Terrassa) acull, aquest dijous, 18 de juliol, el primer festival d’‘Operación Triunfo’ (OT), l’OTFest. El concurs i reality musical aprofita la seva popularitat i transcendeix la pantalla per oferir un concert en directe en què participen exconcursants del programa, com ara l’egarenc Miki Núñez.

A més dels exparticipants d’OT, també pujaran a l’escenari 12 cantants anònims, elegits pel càsting del programa, que dirigeix Noemí Galera.  Per poder ser elegits, els interessats van haver de gravar en vídeo la seva interpretació musical (en solitari) amb un tema de les edicions d’OT2017 o OT2018 com a acompanyament i penjar-la a Twitter, amb el hashtag #OTFest.

Segons expliquen des de RTVE, 200 persones, seleccionades per xarxes socials a través d’un sorteig, acudiran com a públic al festival. L’esdeveniment també pot seguir-se per streaming.

Pròxima edició d’OT

Notícies relacionades

A part del concert al Parc Audiovisual, els participants elegits, dels més de 3.000 que s’hi van presentar, “obtindran una classificació directa per a la fase 1 del càsting de la pròxima edició d’Operación Triunfo’”, expliquen des de Gestmusic, de manera que, quan acudeixin al càsting presencial, no hauran de fer la cua general.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA