Organització

Terrassa suprimirà els cavalls a la Cavalcada Reis

La decisió es pren després que aquest any morís sobtadament un animal al mig del carrer

1
Es llegeix en minuts
EFE

L'Ajuntament de Terrassa ha acordat eliminar la presència de cavalls en les pròximes cavalcades de Reis després que en la celebrada el passat 5 de gener morís sobtadament un animal al mig del carrer.

Segons ha informat el consistori, la decisió s'ha acordat amb el Centre Cultural El Social del municipi, que organitza des de fa 101 anys la Cavalcada de Reis de Terrassa.

En el comunicat, el consistori afirma que, tot i que la mort del cavall en la cavalcada del passat 5 de gener va ser un "cas aïllat", aquest fet ha derivat en una decisió que té l'objectiu d'evitar incidents semblants en un futur i millorar l'esdeveniment.

Notícies relacionades

De fet, l'entitat organitzadora ja havia iniciat fa uns mesos un procés de reflexió amb el fi d'introduir alguns canvis i la retirada dels animals de la cavalcada ja estava prevista, i també s'havia reduït a la meitat el nombre de cavalls (15) en l'última edició.

La mort sobtada d'un cavall en l'última Cavalcada de Reis de Terrassa va tenir lloc a l'inici del recorregut davant la mirada de desenes de persones, majoritàriament nens, i els fets van obrir un debat a la ciutat sobre la conveniència d'eliminar la presència d'animals en l'esdeveniment.

Temes:

Els Reis Mags