Successos

Detenen un lladre per robar en 14 supermercats, bars i forns de Terrassa

El detingut forçava les persianes per entrar-hi i té deu antecedents per fets similars

El lladre detingut a Terrassa forçant la persiana d’un dels establiments. 

El lladre detingut a Terrassa forçant la persiana d’un dels establiments. 

1
Es llegeix en minuts
ACN / TERRASSA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre acusat de robar en 14 supermercats, bars i forns de Terrassa forçant les persianes dels establiments. El detingut, de 30 anys i veí de la localitat, té 10 antecedents per fets similars.

Des del mes d'abril, els investigadors de la policia catalana havien detectat robatoris en establiments comercials de Terrassa, en els quals sempre s'utilitzava el mateix modus operandi. L'autor accedia als locals sempre en la franja horària compresa entre les dues i les sis de la matinada. En tots els casos, forçava la persiana exterior de l'establiment i l'aixecava uns 20 centímetres, espai suficient per entrar-hi arrossegant-se per terra.

La porta interior la forçava, o bé, en el cas que fos de vidre, la trencava amb una pedra. Un cop dins, treia els diners de la caixa registradora i objectes fàcils de transportar.

Analitzades les dades, els Mossos van identificar una persona que encaixava amb l'autoria dels fets. Amb això, es va posar en marxa un dispositiu de localització que va culminar la matinada del dimarts, 20 de juny, amb la detenció del sospitós quan sortia del seu domicili.

El mateix dimarts, es va fer una entrada i registre al domicili del detingut autoritzada pel Jutjat d'Instrucció número 2 de Terrassa. Dins del pis els agents van localitzar nombrosos objectes procedents dels robatoris.

Notícies relacionades

El detingut va passar a disposició judicial el 21 de juny davant del jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

Més notícies de Terrassa