Anar al contingut

VIDA DESPRÉS DE L'ASSETJAMENT

Marion Bartoli torna al tennis per venjar-se d'un nòvio maltractador

La campiona de Wimbledon 2013 torna a les pistes després de superar una greu crisi emocional

"Cada dia em deia que estava grassa", explica sobre l'assetjament sofert durant la relació

El Periódico / Barcelona

STEFAN WERMUTH

Marion Bartoli torna al tennis per venjar-se d'un nòvio maltractador
Marion Bartoli torna al tennis per venjar-se d'un nòvio maltractador

/

La tennista francesa Marion Bartoli, campiona a Wimbledon el 2013, ha confessat que el seu retorn a les pistes després de la seva retirada fa quatre anys i mig és una manera de rescabalar-se de la tumultuosa relació amb la seva exparella, a qui acusa de fer-li viure "un infern".

"Cada dia, de forma maliciosa, m'ensorrava la moral. Vull provar que puc arribar a aixecar-me", ha declarat en una entrevista amb el diari francès L'Équipe l'esportista, que pretén tornar a la competició al març, al torneig de Miami.

Bartoli, de 33 anys, va qualificar la seva exparella, que va conèixer el 2014, d'"un autèntic cabró" i va explicar que la denigrava pel seu pes i li demanava que s'aprimés. "Veia una noia prima i em deia: '¿Has vist com ella està prima i és maca?'. Cada dia em deia que estava grassa. Aquests comentaris no m'ajudaven", ha reconegut.

Una dieta perillosa i un virus

L'extennista es va aprimar almenys 20 quilos i llavors va contraure un misteriós virus a l'Índia que la va debilitar encara més. El detonant, ha explicat, va ser el 2016, quan el metge no la va deixar participar en un partit d'exhibició amb altres llegendes del tennis de Wimbledon, perquè tenia el cor "tan feble" que corria el risc de patir un atac cardíac.

"Quan me n'anava a dormir, no sabia si l'endemà estaria amb vida", ha explicat Bartoli, que ha admès que li va costar adonar-se del seu deteriorament físic.

Bartoli va anunciar la seva retirada l'agost del 2013, quan tenia 28 anys, en el millor moment de la seva carrera esportiva i quan havia aconseguit vuit títols en el circuit de la WTA, el més important de tots a Wimbledon.

0 Comentaris
cargando