Antena 3

‘Pasapalabra’ felicita l’Orestes i fica la pota: el pot és a prop

El programa ha publicat un tuit per l’aniversari del concursant i ha donat pistes sobre quan s’entregarà el premi

  • El Rafa i l’Orestes parlen de la seva rivalitat i d’un possible pacte pel pot

  • ¿On és Pablo Díaz, guanyador del milionari pot del ‘Pasapalabra’?

‘Pasapalabra’ felicita l’Orestes i fica la pota: el pot és a prop
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Orestes Barbero, concursant de ‘Pasapalabra’ que ostenta el rècord de participacions consecutives, ha fet 26 anys aquest dimarts. Després de més de 300 programes en el format televisiu presentat per Roberto Leal, el concursant burgalès ja s’ha consolidat com un dels protagonistes del ‘Rosco’.

No obstant, el llarg recorregut de l’Orestes en l’espai d’Antena 3 podria estar a prop d’arribar al final. Així ho deixa entreveure la felicitacióque el concurs ha enviat al seu participant estrella: «¡Feliç aniversari, Orestes! ¡Per molt més temps amb nosaltres a ‘Pasapalabra’, o no...!», han tuitejat des del programa.

Pas per ‘El hormiguero’

Notícies relacionades

Tant l’Orestes com Rafa Castaño, màxima competència del burgalès a ‘Pasapalabra’, han sigut els últims convidats d’‘El hormiguero’. Durant la seva entrevista, els dos concursants han tractat temes com la seva rivalitat, aficions fora del programa o el possible pacte pel pot.

Tal com apunten molts seguidors de l’espai presentat per Roberto Leal, la invitació dels dos protagonistes més recents de ‘Pasapalabra’ al plató de Pablo Motos podria ser una estratègia d’Antena 3 per promocionar el concurs i crear expectació de cara a un pot imminent.