Concursant estrella

El missatge més emotiu de ‘Pasapalabra’ a Orestes

  • El programa va felicitar el seu concursant més ‘longeu’ pel seu aniversari

  • El Rafa i l’Orestes parlen de la seva rivalitat i d’un possible pacte pel pot

  • ¿On és Pablo Díaz, guanyador del milionari pot de ‘Pasapalabra’?

El missatge més emotiu de ‘Pasapalabra’ a Orestes
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El concursant Orestes Barbero, de 26 anys, s’ha convertit en una de les cares més reconeixibles de Pasapalabra. El seu rècord de participació en més de 300 programes i les seves ratxes d’encerts l’han consolidat com el rival a batre. Només el ‘Rosco’ i el seu respectiu premi de més de dos milions d’euros separen aquest filòleg burgalès d’abandonar l’espai d’Antena 3 presentat per Roberto Leal.

La figura de l’Orestes és tan important per a ‘Pasapalabra’ que aquest dimarts, des del perfil del programa, han felicitat el concursant pel seu aniversari. En el missatge, també han deixat entreveure que el pot podria ser molt a prop: «¡Per molt més temps amb nosaltres a ‘Pasapalabra’, o no...!», deia la felicitació.

Estratègies d’Antena 3

Notícies relacionades

La sensació que el pot està a punt de caure s’està estenent cada vegada més entre l’audiència del programa. Més enllà del tuit de ‘Pasapalabra’, són diversos els indicis que recolzen aquesta teoria. D’una banda, la visita tant de l’Orestes com del Rafa a El hormiguero seria una de les estratègies del canal d’Atresmedia per crear expectació al voltant dels concursants.

Així mateix, els estils totalment contraris de l’Orestes i el Rafa han servit per ‘engreixar’ el pot fins a nivells inaudits. Es pot destacar que tant el sevillà com el burgalès han estat a punt d’aconseguir completar el ‘Rosco’ diverses vegades i, tot i que cap ha aconseguit encara els 25 encerts, la recompensa a un llarg camí per ‘Pasapalabra’ podria estar més a prop que mai.