Esperat retorn

‘Stranger things’: ¿quan s’estrena la quarta temporada de la sèrie de Netflix?

Els seus creadors asseguren que la temporada serà «més gran que mai», però també el començament del final.

‘Stranger things’: ¿quan s’estrena la quarta temporada de la sèrie de Netflix?
3
Es llegeix en minuts
EFE

La quarta temporada de ‘Stranger Things’ es dividirà en dues parts que arribaran a Netflix el 27 de maig i l’1 de juliol, segons anuncia la plataforma aquest dijous a través d’una carta dels creadors, Matt i Ross Duffer.

Una quarta i última temporada que arriba «després de nou guions, més de 800 pàgines, gairebé dos anys de rodatge, milers de preses d’efectes visuals i una durada de gairebé el doble que qualsevol de les temporades anteriors».

«Ha sigut la temporada més complicada que hem fet, però també la més gratificant. Tots els que hem participat en aquest projecte estem superorgullosos dels resultats, i ens morim de ganes que el vegeu», afegeixen els germans Duffer.

També assenyalen que la temporada «dura molt més que les anteriors» i, com que seran nou episodis –com apunta el nombre de guions–, el mateix nombre que en les entregues 2 i 3, s’espera que cadascun sigui més llarg dels 50 minuts habituals.

El que no aclareixen és de quants episodis constarà cada volum, que és com denomina cada part de la temporada final d’aquesta sèrie d’aventures i ciència-ficció que ha llançat a l’estrellat Millie Bobby Brown.

Els Duffer asseguren que la temporada serà «més gran que mai», però també el començament del final.

I recorden que tenen tot l’arc argumental de la sèrie des de fa set anys, amb la idea que duraria quatre temporades, que al final en seran cinc si cadascun d’aquests dos volums es consideren entregues independents.

Espera de tres anys

Espera de tres anys«Encara queden un munt d’històries emocionants per explicar del món de ‘Stranger Things’; nous misteris, noves aventures i nous herois. Però abans, esperem que us quedeu amb nosaltres fins al final d’aquesta història sobre una noia amb poders anomenada Eleven [Onze] i els seus valents amics, d’un cap de policia tronat i una mare coratge, d’un poblet anomenat Hawkins i una dimensió alternativa, Del Revés», diuen.

La nova temporada arriba gairebé tres anys després de l’última, perquè el rodatge va haver de ser interromput l’any passat a causa de la pandèmia.

Per celebrar la data d’estrena del volum 1 i 2 de la quarta temporada, Netflix ha revelat el pòster oficial i quatre nous pòsters que revelen les localitzacions que apareixeran en els nous episodis.

La nova temporada comença sis mesos després de la batalla al centre comercial Starcourt. El grup d’amics està separat i en aquest moment «sorgeix una nova i terrorífica amenaça sobrenatural que representa un nou i horrible misteri que, si aconsegueixen resoldre, podria posar fi als horrors de l’Upside Down».

Des de la seva estrena el 2016, ‘Stranger Things’ ha aconseguit més de 65 premis i és un dels títols més vistos de Netflix: la tercera temporada va acumular 582 milions d’hores de visionament i la segona, 427 milions d’hores.

Notícies relacionades

El novembre passat, Netflix va publicar un tràiler titulat ‘Welcome to California’ (Benvinguts a Califòrnia) en el qual Eleven (Bobbie Millie Brown) narra la carta que està enviant al seu nòvio, Mike (Finn Wolfhard), en què anticipa que passaran «les millors vacances de primavera».

En un avanç anterior, els seguidors de la sèrie van descobrir que Hopper (David Harbour) és viu, i en el tràiler, que Eleven i la família Byers s’han mudat a Califòrnia, lluny de la localitat fictícia de Hawkins (Indiana) on originalment transcorre l’acció.