Noves pistes de la quarta temporada de ‘Stranger Things’

Els espectadors poden veure un tràiler titulat ‘Benvinguts a Califòrnia’ en què apareix una Eleven adolescent objecte de ‘bullying’

Noves pistes de la quarta temporada de ‘Stranger Things’
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Netflix va celebrar aquest dissabte el Dia de ‘Stranger Things’, coincidint amb l’aniversari de la misteriosa desaparició que dona inici a aquesta sèrie ambientada als anys vuitanta, que aviat tornarà amb una quarta temporada sobre la qual va oferir noves pistes.

La plataforma va publicar un tràiler titulat ‘Benvinguts a Califòrnia’ en el qual Eleven (Bobbie Millie Brown) narra la carta que li està enviant al seu nòvio, Mike (Finn Wolfhard), en què anticipa que passaran «les millors vacances de primavera» i permet sortir a la seva vida adolescent. «Estimat Mike: avui és el dia 185. Crec que finalment m’he adaptat. Ara fins i tot m’agrada l’escola. He fet molts amics. Tot i així, estic a punt per a les vacances de primavera. Sobretot, perquè puc veure’t», diu la jove mentre es mostren unes imatges que contrasten amb el seu relat. En lloc d’adaptar-se, com assegura amb veu en ‘off’, sembla que la protagonista és objecte de ‘bullying, i a més tornarà a enfrontar-se a moments de caos, segons s’aprecia en les escenes d’una pista de patinatge, una explosió i una persecució de les autoritats.

Notícies relacionades

Tot i que dura poc més d’un minut, és un dels avenços més reveladors d’aquesta exitosa sèrie de Netflix. La pròxima temporada s’estrenarà el 2022, gairebé tres anys després de l’última, perquè el seu rodatge va haver de ser interromput l’any passat a causa de l’arribada de la pandèmia. Després de la sorpresa que Hopper (David Harbour) és viu, avançada ja en el primer ‘teaser’, els espectadors ara han pogut esbrinar que Eleven i la família Byers s’han mudat a Califòrnia, lluny de la localitat fictícia de Hawkins (Indiana) on originalment transcorre l’acció.

La tercera temporada d’aquesta ficció que barreja la nostàlgia dels vuitanta amb unes aventures entre còmiques i terrorífiques va batre el rècord d’audiència d’una estrena a la plataforma digital al ser vista per 40,7 milions de comptes en els primers dies. Al llarg del dia, Netflix estarà alimentant l’expectació dels seguidors publicant records i més pistes sobre la sèrie a les seves xarxes socials, a més d’organitzant esdeveniments arreu del món, amb articles d’edició especial que van des de roba fins a nines i còmics.