Confessions

Emma Watson revela que es va enamorar de Tom Felton a ‘Harry Potter’

HBO Max estrena aquest dissabte 1 de gener l’especial que reuneix els actors i directors de la saga del nen mag

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vint anys després de l’estrena de la primera pel·lícula de la saga Harry Potter, HBO Max reuneix els seus principals actors a ‘Regreso a Hogwarts’, un especial retrospectiu que estrena aquest dissabte 1 de gener. Els fans podran veure de nou junts el trio protagonista, que explica què va significar en les seves carreres, i en les seves vides, formar part d’aquests films: Daniel Radcliffe (Harry), Rupert Grint (Ron) i Emma Watson (Hermione).

De fet, el retrobament donarà peu a moltes confessions. Una d’elles la fa Watson sobre el seu amor adolescent i platònic per un altre dels actors de la saga, Tom Felton, que precisament donava vida a l’arxienemic de Harry Potter, Draco Malfoy. «Vaig entrar a la sala on fèiem classes particulars durant el rodatge. Ens havien posat com a tasca dibuixar la nostra imatge personal de Déu i Tom havia dibuixat una nena sobre un monopatí i amb una gorra posada cap enrere. No sé com dir-ho, simplement em vaig enamorar d’ell», ha explicat l’actriu en un avenç de l’especial publicat per ‘ET Canadà’.

«Una germana petita»

Notícies relacionades

Malgrat els rumors que sempre hi ha hagut sobre una suposada relació entre ells, l’actriu ha volgut aclarir que no va passar res i que Felton sempre la va veure «com una germana petita». Ell, per la seva banda, certifica la seva versió: «Em vaig tornar molt protector amb ella. Sí, sempre he sentit debilitat per ella i continua sent així. Sempre hi ha hagut una cosa que és com... No sé, una espècie de connexió», ha admès.

En el retrobament també hi haurà altres membres del repartiment i cineastes de les vuit pel·lícules del nen mag. Entre aquests es troben els actors Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Ian Hart, Toby Jones, Matthew Lewis, Evanna Lynch, el productor David Heyman i els directors Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell i David Yates.