Cine

20 anys de l’estrena de Harry Potter: els 10 actors que més han canviat

20 anys de l’estrena de Harry Potter: els 10 actors que més han canviat

ARCHIVO

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Siguis famós o no, els anys passen per a tothom. Aquest novembre es compleixen 20 anys des que es va estrenar la primera entrega de Harry Potter, ‘Harry Potter i la pedra filosofal’, el 2001 i hem volgut recopilar imatges de 10 (+ un de regal) dels actors amb canvis més sorprenents de la saga.

Neville Longbottom (Matthew Lewis)

Matthew Lewis, que va interpretar Neville Longbottom des de la primera fins a l’última pel·lícula de la saga, ara té 32 anys. Se l’ha vist en altres pel·lícules com ‘Yo antes de ti’, sèries com ‘Happy Valley’ i algunes obres de teatre. Està casat amb Angela Jones des del 2018.

Dudley Dursley (Harry Melling)

L’actor que donava vida a l’insuportable cosí de Harry Potter té, avui dia, 32 anys. Se l’ha vist en diverses pel·lícules però destaca, sobretot, per la seva aparició en la sèrie de Netflix ‘Gambito de Dama’.

Dumbledore (Michael Gambon)

Michael Gambon va reemplaçar Richard Harris com a Dumbledore a causa de la seva mort el 2002. L’actor ha treballat en el cine des de 1965 i ha participat en múltiples obres de teatre. Ara té 80 anys i va ser pilot de cotxes durant la seva joventut.

Gregory Goyle (Joshua Herdman)

Herdman té 34 anys i ha participat en algunes produccions de cine i televisió. Està casat amb Jessica Worth i tenen un fill. També ha sigut lluitador de la MMA.

Molly Weasley (Julie Walters)

Julie Walters ja té 71 anys, ha participat en les pel·lícules de Mamma Mia i en múltiples produccions cinematogràfiques. El 2018 li van diagnosticar càncer intestinal, actualment està en remissió.

Lucius Malfoy (Jason Isaacs)

Jason Isaacs, de 58 anys ha participat en produccions com ‘The OA’ o ‘Star Trek: Discovery’. També és conegut per interpretar el Capità Garfi a la pel·lícula ‘Peter Pan’.

Ginny Weasley (Bonnie Wright)

Bonnie Wright té 30 anys i també ha treballat com a model. A més, també és músic i sap tocar el piano, el saxòfon i la flauta dolça. Va estar compromesa amb l’actor de Gellert Grindelwald fins al 2012.

Draco Malfoy (Tom Felton)

Tom Felton avui dia té 33 anys, també s’ha fet famós a TikTok i fa múltiples vídeos per als seus fans. Fins ara ha participat en diverses produccions televisives i cinematogràfiques. Felton va tenir una relació amorosa amb Astoria Greengrass des del 2008 fins al 2016.

Ron Weasley (Rupert Grint)

L’actor britànic Ruper Grint, de 32 anys, va portar la torxa olímpica en els jocs de Londres del 2012. Està casat amb l’actriu Georgia Groome i tenen un fill des del 2020. Ha aparegut en diverses pel·lícules, sèries de televisió, videoclips i ha participat en obres de teatre.

Hermione Granger (Emma Watson)

Notícies relacionades

L’actriu Emma Watson, de 31 anys, és la que més fama ha tingut després de la saga. Es dedica a l’activisme feminista i mediambiental. A més, ha protagonitzat diverses pel·lícules rellevants en els últims anys com ‘Beauty and the Beast’ i ‘Little Women’.

Harry Potter (Daniel Radcliffe)

El protagonista de la saga, Daniel Radcliffe, avui dia té 32 anys. L’actor no ha destacat especialment en l’esfera celebrity i les pel·lícules més rellevants en què ha aparegut són ‘Ara me ves 2’ i ‘Guns Akimbo’.