TU I JO SOM TRES

El zoo de vidre: Campos i Ayuso engabiades

El zoo de vidre: Campos i Ayuso engabiades
2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

A la senyora Campos Tele 5 l’ha col·locat en una gàbia de vidre impulsada per un camió. Circula per Madrid amb una altra criatura convidada dins. És vistós. Ho anomenen ‘La Campos móvil’.

En realitat han pres com a model el que fan en els bons zoològics quan protegeixen la fauna amb mampares de metacrilat i així aconsegueixen que la gent pugui veure les salvatges criatures, fer-los fotos, i alhora eviten que els tirin coses i objectes indesitjables.

S’han donat casos de personal desaprensiu que llançava pedres, escopinades, cigarrets, preservatius, restes de kebabs amb quètxup, i fins a ampolles de cervesa, de vegades fins i tot plenes. Era horrorós. La fauna s’estressava. La primera convidada de la Campos ha sigut Isabel Díaz Ayuso. La trobada va ser gravada anteriorment al ‘cacau maravillao’ que ha protagonitzat aquesta presidenta convocant eleccions a la Comunitat de Madrid. De manera que ha faltat aquest ‘punch’ de l’ardent actualitat política del moment. Però la senyora Ayuso ens ha deixat notables mostres de ferocitat.

Notícies relacionades

Al passar per la zona de Moncloa, per exemple, va esmentar Pedro Sánchez i va advertir: «Ni sent ni pateix. Madrid va sortir del confinament molt més tard per no deixar enrere els seus amics independentistes. ¡I ens va impedir comprar material sanitari!». Al passar per la zona universitària va tenir un altre souvenir per al món podemita: «Aquí vaig conèixer tota la generació de Pablo Iglesias. Eren el mateix que ara. Sempre obligant a fer vagues i paralitzant-ho tot. Vivien d’això, i s’anaven col·locant uns als altres creant un entramat, fins avui». ¡Ah! La senyora Campos l’escoltava amb gran consternació.

Des d’un punt de vista televisiu cal ressaltar que no ha sigut una entrevista; ha sigut una reunió de dues amigues xerrant sobre temes diversos. La senyora Campos, per exemple, parlava del molt apreci que li té a Rajoy. Ho argumentava dient: «Em va donar la Medalla al Mèrit en el Treball. La tinc posada en un dels millors llocs de casa meva». També va opinar amb passió sobre la monarquia: «¡Espanya no és republicana! ¡La monarquia és més barata que la República!». I així va anar discorrent la ‘tournée’. Tele 5 no ha volgut donar-li horari de ‘prime time’ a la senyora Campos ni a la seva gàbia mòbil. L’han posat a la tarda. Ha tingut menys audiència que el ‘Sálvame Tomate’. ¡Ah! De vegades el món de l’hortalissa té cops ingrats.