Límits entre ficció i realitat

Daniel Retuerta denuncia assetjament per haver sigut el traïdor d’‘El internado’

L’actor revela a Twitter que fa 11 anys que rep insults pel seu paper de dolent en la sèrie d’Antena 3

el-internado

el-internado

1
Es llegeix en minuts

L’actor Daniel Retuerta fa 11 anys que suporta assetjament i insults a les xarxes socials per haver interpretat el ‘dolent’ de la sèrie ‘El internado’. Així ho ha denunciat l’artista a Twitter, un dels mitjans elegits pels dislocats espectadors que confonen la ficció amb la realitat per deixar-li clar que no estan disposats a oblidar la seva ‘traïció’.

Retuerta interpretava en la seguidíssima sèrie d’Antena 3 a Roque Sánchez Navas, un dels cèlebres alumnes de Laguna Negra juntament amb Marcos (Martiño Rivas), Iván (Ion González), Vicky (Elena Furiase) i Julia (Blanca Suárez). A partir de la desaparició d’un professor, es desencadena una escalada de morts i esdeveniments misteriosos que desemboquen en el descobriment de la veritat: Roque és el traïdor.

Notícies relacionades

El recent rellançament de la sèrie amb ‘El internado: La cumbre’ deu haver tornat a obrir les ferides d’alguns dels seus fans més eixelebrats. «Tu, nan de merda. Estan fent un nou Internat. Espero que aquí no es carreguin gent com tu ho has fet. Desgraciat», escriu una usuària de Twitter adreçant-se a Daniel Retuerta.

L’actor, que ha participat recentment en la sèrie de TVE ‘Servir i protegir’, ha explotat després de rebre aquest missatge i s’ha desfogat amb tots els seus seguidors: «Si és una persona que confon realitat amb ficció... S’ha d’assumir que ha vist la sèrie. Llavors, ¿què collons fas parlant-li a un mort?», es pregunta. «També us dic que no és un cas aïllat. Són 11 anys amb missatges com aquest. No els publico tots perquè plorar tota l’estona tampoc agrada. Però no sé, ahir em venia de gust compartir-ho», conclou.