AQUEST DISSABTE, A 'TELETODO'

Francesc Mauri, de les isòbares al globus

El meteoròleg i home del temps de TV-3 descriu en una entrevista la seva experiència a 'Globus sonda', programa en què conversa amb els seus convidats en l'aire

ialvarez49509766 01 portada teletodo 347 jpg190821202735

ialvarez49509766 01 portada teletodo 347 jpg190821202735

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Una frase habitual en un directe per avisar el presentador o periodista que ja s’ha començat és: “Estem en l’aire”. Però en el cas de ‘Globus sonda’ això és literal: quan començava la gravació estaven flotant en l’aire, a bord d’un globus. Perquè d’això va el programa de TV-3, de fer una entrevista al convidat solcant el cel de Catalunya.

I així explica la seva nova experiència Francesc Mauri, meteoròleg i home del temps de TV-3: “No ens consta cap programa al món mundial en què es faci una entrevista a bord d’un globus”, assegura en l’entrevista que publica ‘Teletodo’. I adverteix: “El globus és molt segur, però amb l’helicòpter he tingut ensurts”.

Cortiles i 'Origen Catalunya'

Una altra presentadora de TV-3, Elisabet Cortiles, també treballa pel cel, ja que ha d’agafar un munt de vols per elaborar el programa ‘Origen Catalunya’, en què es mostren els productes catalans que es consumeixen pel món: “Amb Origen Catalunya he fet gairebé la volta al món”, diu en l’entrevista que apareix a la revista de dissabte. I puntualitza: “Qui em vegi dirà: ‘¡Aquesta es passa el dia viatjant!”. Però també és cansat i enyores el teu llit”.

Notícies relacionades

‘Teletodo’ informa també de l’estrena de les sèries de gènere fantàstic ‘Carnival ow’, a Amazon Prime Video, i  ‘Cristal oscuro: la era de la resistencia’, a Netflix.  Quant a les retransmissions esportives, la revista anuncia el començament de La Vuelta 2019.

El suplement ofereix la programació de les principals cadenes i la sinopsi de les pel·lícules i sèries més destacades, a més dels millors passatemps.

Temes:

TV-3