CINQUENA TEMPORADA

'Black mirror' va gravar un episodi a Granada

La sèrie de Netflix va utilitzar en un episodi una singular casa de vidre ubicada al desert de Gorafe

mirror

mirror

1
Es llegeix en minuts

Un dels tres episodis de què consta la cinquena temporada de la sèrie de la televisió britànica 'Black mirror', creada per Charlie Brooker i que acaba d’estrenar la plataforma Netflix, ha utilitzat com a escenari la Casa del Desert,una original i sorprenent construcció de vidre ubicada al desert de Gorafe (Granada).

L’empresa Guardian Glass, responsable de la vivenda, ideada per desafiar la naturalesa i ubicada en una zona desèrtica del sud d’Espanya, ha informat en un comunicat que aquest projecte s’ha convertit en un dels escenaris principals de l’episodi 2, titulat 'Smithereens' ('Añicos’), i que protagonitza Topher Grace, actor principal de pel·lícules com 'Spider Man 3'.

Notícies relacionades

La trama d’aquest episodi se centra en el segrest d’un treballador d’una empresa de xarxes socials. El segrestador és un xofer londinenc de viatges compartits que es vol posar en contacte amb l’amo d’aquesta empresa. Però localitzar-lo és molt complicat: és en una casa de vidre aïllada al desert, un emplaçament ideal per escapar-se del món connectat. 

El rodatge de l’'Smithereens' es va desenvolupar l’estiu passatdurant dos dies complets. La Casa del Desert, vivenda singular ja triada en diverses ocasions per a altres rodatges, va néixer amb l’objectiu de posar a prova les seves solucions de vidre encondicions meteorològiques extremes i demostrar així la importància d’una correcta elecció del vidre per a les finestres de qualsevol llar.

Temes:

Netflix