AQUEST DISSABTE, A 'TELETODO'

Els Òscars, el talent elevat al quadrat

Òscar Dalmau i Òscar Andreu expliquen quin és l'origen de la seva sòlida relació professional i com compleixen un somni juvenil amb el seu atípic 'show' 'La nit dels Òscars'

ialvarez46480638 portada del  teletoso  del dia 12 de enero del 2019  la  nit190110172843

ialvarez46480638 portada del teletoso del dia 12 de enero del 2019 la nit190110172843

1
Es llegeix en minuts
INÉS ÁLVAREZ

Diuen que Déu els cria i ells s’ajunten. I potser Déu, o simplement el destí, va fer que Òscar Dalmau i Òscar Andreu coincidissin a la facultat de Comunicació Audiovisual i sorgís una profunda i sòlida amistat que ha donat grans alegries al món de l’entreteniment.

Han treballat en diversos programes de ràdio amb èxit i han escrit guions a quatre mans (i mira que deu ser difícil) per als programes 'Polònia' i 'Crackòvia', de manera que, evidentment, no han sigut uns guions qualssevol. I és que, si no fos perquè no s’assemblen gens físicament, un arribaria a pensar que són bessons univitel·lins el cor dels quals batega al mateix ritme.

Ara, per complir un somni juvenil, s’han tirat a la piscina de TV-3 (que, per sort, ja té més aigua) amb 'La nit dels Òscars', un 'late show' molt atípic, perquè té dos presentadors i no té taula ni entrevista...¡i tampoc tassa!  ‘Teletodo’ publica aquest dissabte una entrevista a dues veus (i dos cervells) en què expliquen quin ha sigut l’origen de tot. 

"El programa 'La nit dels Òscars' el greixem cada setmana. Però estem contents de la seva evolució", assegura Dalmau. "És un 'late', però ens hem carregat la base. Hi expliquem l’actualitat amb humor càustic", puntualitza Andreu. "En l’humor és difícil fer el que fem nosaltres: treballar a quatre mans", afegeix l’expresentador de l’exconcurs 'El gran dictat'. "Sé que soc millor al seu costat. Que no em falti mai. Compartim els marrons i les victòries", confessa l’excol·laborador del programa 'Està passant'.

Benvinguts... a l’embarcador

La revista dels dissabtes també informa sobre l’estrena a TV-3 de la segona temporada de la sèrie 'Benvinguts a la família', que incorpora, entre d’altres, els actors Santi Millán i Paula Malia, i la primera temporada de la ficció de Movistar+ 'El embarcadero', amb Álvaro Morte ('La casa de papel') i Verónica Sánchez ('Sin identidad’).

Notícies relacionades

Entre les retransmissions esportives d’aquesta setmana destaquen les de futbol (doble jornada de Lliga Santander i Copa del Rei), bàsquet (Lliga Endesa i Eurolliga) i handbol (‘la Roja’ juga el Mundial).

Així mateix, ‘Teletodo’ ofereix, com és habitual, la programació de les principals cadenes i la sinopsi de les sèries i pel·lícules més destacades, i també entretinguts passatemps.

Temes:

Òscar Dalmau