Mor el model Rick Genest, àlies 'Zombie Boy'

El peculiar personatge de 32 anys pot haver-se suïcidat, segons els primers informes de la policia

zentauroepp44527870 file   august 03  2018  model rick genest  also known as  zo180803095321

zentauroepp44527870 file august 03 2018 model rick genest also known as zo180803095321 / George Pimentel

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El model i artista Rick Genest, més conegut com a ‘Zombie Boy pels tatuatges que adornaven tot el seu cos –especialment el rostre–, ha sigut trobat mort al seu pis de Mont-real (Canadà), aquest dijous, 2 d’agost. Segons els primers informes de la policia, que recull el portal especialitzat TMZ, tot indica que s’ha suïcidat.

Notícies relacionades

El personatge, que tenia 32 anys, havia treballat en diversos projectes, dels quals destaca la seva col·laboració en treballs musicals de Lady Gaga. D’altra banda, els seus tatuatges van ser font d’inspiració per a un dels personatges de la sèrie de televisió ‘American horror story’, un ús que Genest va denunciar com a plagi

born-this-way-lady-gaga / periodico

Rick Genest va saltar a la fama mundial després d’haver participat en el videoclip ‘Born this way’, de Lady Gaga. Des d’aleshores va mantenir una bona amistat amb la cantant nord-americana, que davant de la trista notícia de la seva mort s’ha pronunciat en les xarxes socials dient que està "devastada". També insta totes les persones que pateixen problemes de salut mental a recolzar-se amb els seus amics i familiars, i afegeix: "Hem de salvar-nos els uns als altres".