NOVA APOSTA

Ana Pastor crea la seva pròpia productora de televisió

La nova empresa s'encarregaria de realitzar 'El objetivo' i nous projectes audiovisuals

zentauroepp40620670 television  la sexta  el objetivo  ana pastor171025204245

zentauroepp40620670 television la sexta el objetivo ana pastor171025204245 / TELEVISION

1
Es llegeix en minuts

Ana Pastor (Madrid, 1977) amplia els seus horitzons professionals: la coneguda directora i presentadora del programa informatiu de La Sexta 'El objetivo', a més d'exercir de periodista, serà empresària, ja que està ultimant la creació de la seva pròpia productora audiovisual.

Segons fonts pròximes a Pastor, la prestigiosa informadora (que també és articulista d'EL PERIÓDICO) està acabant de dissenyar una companyia que s'encarregarà de produir nous projectes televisius i de nous mitjans relacionats amb el periodisme i la imatge.

Aquesta nova faceta no significa que hagi de deixar el seu actual programa dominical a La Sexta, sinó que aquest el produiria la seva pròpia productora, per a Atresmedia. Actualment, 'El objetivo' és un projecte que està produït per la productora Globomedia, empresa del grup català Mediapro, que té com a responsables Jaume Roures i Tatxo Benet.

Notícies relacionades

En principi, aquest canvi de productora d0'El objetivo' es realitzaria a partir del pròxim mes de gener, que és quan hauria de renovar-se el contracte entre Globomedia i Atresmedia (propietària de La Sexta). Així, seria Ana Pastor la que negociaria directament amb la cadena de televisió.

Estrenat el juny del 2013, 'El objetivo' s'ha consolidat en aquests més de quatre anys com un dels programes informatius de més prestigi (i audiència) programes informatius de més prestigi de La Sexta. Amb aquest espai va arribar a Espanya el model periodístic de verificació de fets ('fact check'), que busca determinar la veritat dels discursos polítics.