AQUEST DISSABTE, AMB EL PERIÓDICO

Fernando Guallar, el nou 'noi Velvet'

L'actor cordovès dona vida a un galant de l'alta societat catalana en la continuació de la sèrie d'Antena 3 que ha realitzat Movistar+, que porta per títol 'Velvet colección'

ialvarez40088615 portada del  teletodo  del dia  16 de septiembre del 2017170913181515

ialvarez40088615 portada del teletodo del dia 16 de septiembre del 2017170913181515

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La glamurosa i romàntica sèrie d'Antena 3 'Velvet' té una segona vida a Movistar+ amb 'Velvet colección', i la figura del galant que encarnava Miguel Ángel Silvestre té el seu relleu en el guapo Fernando Guallar. El fins fa poc bàrman del King' Road Club a 'Amar es para siempre' (A-3 TV) encarna aquí un atractiu membre d'una família de l'alta societat catalana. 

"Sergio és el nou galant, però no el típic galant. No es presenta com un triomfador guaperes", assegura l'actor cordovès en l'entrevista que publica 'Teletodo'. I afegeix: "El meu físic només és una eina més. No em veig com el guapo definitiu, perquè sempre n'hi ha un que ho és més que tu".

'Borgoña' i el Barça

La revista de dissabte d'EL PERIÓDICO també informa de la minisèrie europea 'Borgoña', que estrena el canal de pagament Cosmo, protagonitzada pel rei Maximilià I d'Habsburg.

Notícies relacionades

En l'apartat dels esports, 'Teletodo' destaca la doble jornada de Lliga amb els partits Getafe-Barça i Barça-Eibar, així com el GP de Singapur de fórmula 1 i la final de l'Eurobasket.

El suplement ofereix, a més, les programacions de les principals cadenes, així com les sinopsis de les sèries i pel·lícules més destacades, a més dels millors passatemps.