28 maig 2020

Anar al contingut

Sèries a tv avui dijous 29 de juny del 2017

'El Ministerio del Tiempo', 'Acacias, 38' i 'Amar es para siempre' són les ficcions més destacades

La programació de sèries avui a tv té com a títols més destacats: 'El Ministerio del Tiempo', 'Acacias, 38' i 'Amar es para siempre'.

EL MINISTERIO DEL TIEMPO

La importància de firmar el Tractat de Londres

22.40 TVE-1

Valladolid, juny del 1605. Més d’un any després del Tractat de Londres (acordat per Jaume I d’Anglaterra i Felip III d’Espanya), ha arribat el moment de rubricar-lo. Mentre el monarca anglès el firma immediatament, l’espanyol ho ha estat endarrerint. Alonso, Pacino (Hugo Silva) i Amelia apareixen a Valladolid.


ACACIAS, 38

17.15 TVE-1

La Valenciana revela a Cayetana (Sara Miquel) que Úrsula està amb Teresa i Mauro. Cayetana intenta enganyar la curandera perquè aconsegueixi les claus de la pensió. Méndez està investigant la mort de Remedios. Simón li diu a l’inspector que té raons per pensar que Valverde és el culpable.


AMAR es PaRa SiMPRE

16.30 ANTENA 3 TV

Teresa s’interessa per la investigació de Nuria sobre el seu passat. Surt a la premsa la notícia que Jaime (Javier Pereira) serà qui s’encarregui de la defensa de Maroto en el judici. Félix i Rosalía es queden preocupats per la imatge que poden donar de cara a la galeria. Marta no vol ni sentir parlar del tema. 


Sèries a tv avui dijous 29 de juny del 2017

TAMARA ARRANZ