Pel·lícules a tv avui dijous 29 de juny del 2017

'Big hero 6', a Cuatro; 'Rastro oculto', a Antena 3; 'El invierno en Lisboa', a La 2; 'Los cazafantasmas', a DMax; 'Riddick', a La Sexta, i 'No es país para viejos', a Paramount, són els films més destacats de la nit

3
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'Big hero 6', a Cuatro; 'Rastro oculto', a Antena 3; 'El invierno en Lisboa', a La 2; 'Los cazafantasmas', a DMax; 'Riddick', a La Sexta, i 'No es país para viejos', a Paramount.

big hero 6

22.30 / CUATRO / Animació ★★★★

Directors: Chris Williams, Don Hall

Guió: Don Hall, Jordan Roberts, Robert L. Baird

País: EUA (2014) 108 minuts

Divertit film d’animació que barreja ciència-ficció, comèdia i aventures i que va guanyar l’Oscar a la millor pel·lícula animada el 2014. Està firmada per dos directors que més tard tornarien a treballar junts en la interessant producció 'Vaiana' de Disney. 'Big hero 6' narra la història de Hiro, un jove orfe aficionat a les noves tecnologies que, accidentalment, es veu embolicat en una perillosa conspiració que té lloc als carrers de San Fransokyo (un creuament entre les ciutats de San Francisco i Tòquio). Per poder escapar del perill, Hiro recorre al seu amic més íntim, un robot anomenat Baymax, que transformarà el noi i el seu grup d’amics en una banda d’herois dotats de l’última tecnologia.


RastrO ocultO

22.40 / ANTENA 3 / Intriga ★★★

Director: Gregory Hoblit

Actors: Diane Lane, Colin Hanks, Billy Burke, Joseph Cross, Mary Beth Hurt, Peter Lewis, Tyrone Giordano, Perla Haney-Jardine.

País: EUA (2008) 100 minuts

Pel·lícula que ha sigut, fins ara, l’últim treball per al cine de Gregory Hoblit, el director de 'Fallin' i 'Les dues cares de la veritat', abans de dedicar-se a la tele. Es tracta d’una història centrada en un assassí en sèrie que exhibeix els seus crims en una snuff-web d’internet, amb macabres i escabroses escenes de tortures i morts en directe.


eL invierno en Lisboa

21.55 / LA 2 / Thriller ★★★

Director: José Antonio Zorrilla

Actors: Christian Vadim, Hélène De Saint-Père, Dizzy Gillespie, Eusebio Poncela, Fernando Guillén Cuervo

País: Espanya (1991) 100 minuts

Intriga inspirada en la novel·la homònima d’Antonio Muñoz Molina, amb Christian Vadim en el paper d’un músic que toca la bateria en un club amb ni més ni menys que ... ¡Dizzy Gillespie! Al club on treballa coneixerà la dona d’un mafiós amic d’un tipus que està preparant un cop d’Estat a Portugal.


LOs caZafantasmAs

22.00 / DMAX / Comèdia fantàstica  ★★★

Director: Ivan Reitman

Actors: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Harold Ramis, Ernie Hudson, Rick Moranis, William Atherton

País: EUA (1984) 107 minuts

Divertidíssim clàssic que combina comèdia i elements fantàstics, escrit i interpretat per Dan Aykroyd i Harold Ramis, i dirigit pel seu amic Ivan Reitman. Narra les peripècies d'un quartet de caçadors d'ectoplasmes, esperits i fantasmes diversos, amb  el gamberro Bill Murray al capdavant del grup, intentant lligar amb una Sigourney Weaver estupenda.


Riddick

22.30 / LA SEXTA / Ciència-ficció ★★

Director: David Twohy

Actors: Vin Diesel, Jordi Mollà, Matt Nable, Katee Sackhoff, Dave Bautista, Bokeem Woodbine, Raoul Trujillo, Karl Urban

País: EUA (2013) 113 minuts

Tercera part de la trilogia del guerrer d’ulls vidriosos i situada cinc anys després de l’aventura anterior. Després de ser coronat mariscal de la flota, Riddick renuncia al càrrec perquè el portin al seu planeta. Però és traït i traslladat a un altre lloc, on haurà d’enfrontar-se a un entorn inhòspit.


No es país para viejos

0.34 / PARAMOUNT C. / Intriga ★★★★

Directors: Joel i Ethan Coen

Actors: Josh Brolin, Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Kelly Macdonald, Woody Harrelson.

Notícies relacionades

País: EUA (2007) 122 minuts

Quatre Oscars va obtenir aquesta estupenda història (entre ells, el de millor actor secundari per a Bardem) basada en una novel·la de Cormac McCarthy. Un fred criminal no para en la seva obsessió per recuperar uns diners que un exveterà del Vietnam ha trobat al costat d’uns narcos morts en un tiroteig.

’Big Hero 6’, aquest cap de setmana a la sala Chomón.

’Big Hero 6’, aquest cap de setmana a la sala Chomón.