Esports i programes a tv avui dijous 29 de juny del 2017

'Polònia', 'Joc de cartes' i 'El intermedio' són els espais destacats

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a tv té com a espais més destacats: 'Polònia', 'Joc de cartes', 'El hormiguero' i 'El intermedio'.


ESPORTS


Alemanya-Mèxic Copa Confederacions de futbol

20.00 GOL

Retransmissió des de l’Olímpic Fisht de Sotxi (Rússia) de la semifinal de la Copa Confederacions de futbol que disputen les seleccions d’Alemanya i Mèxic. Els alemanys, actuals campions del món, compten a la porteria amb Ter Stegen (foto), el porter del Barça.


PROGRAMES


dÍAs de cine

Dues estrenes d'animació

20.55 LA 2

El programa presentat per Elena S. Sánchez repassa les estrenes de la cartellera de cine, en què destaquen dos títols d’animació: 'Gru: el meu dolent favorit 3' i 'En este rincón del mundo'.


eL INTERMEDIo

Fi de curs amb sorpresa

21.30 LA SEXTA

El programa que presenta Gran Wyoming acomiada la seva 11a temporada amb un especial que recull el més destacat de l’actual legislatura junt amb tots els col·laboradors de l’espai.


el hormiguero

Steve Carell i Kristen Wiig

21.45 ANTENA 3

Pablo Motos rep els actors Steve Carell (foto) i Kristen Wiig, que venen a Espanya per promocionar la pel·lícula d’animació Gru:  el meu dolent favorit 3, que s’estrena divendres.


polònia

Imitats contra imitadors

21.55 TV-3

Especial del programa d’humor en què alguns dels imitats en el xou, com Marta Pascal, Miquel Iceta, Inés Arrimadas, Gabriel Rufián i Carles Costa, s’enfronten als seus imitadors. Així, la líder de Ciutadans a Catalunya i el diputat d’ERC explicaran el seu punt de vista de l’actualitat.


joc de cartes

Restaurants romàntics de Girona

Notícies relacionades

22.35 TV-3

Marc Ribas es proposa en aquesta ocasió trobar el millor restaurant romàntic de Girona. Per fer-ho, té una cita amb quatre restauradors: Marc Reixach, propietari del München; Joan Morillo, del Divinum; Joan Borell, del Llevataps i Toti Pigem, propietari del Jardins de la Mercè.


polonia

polonia