Pel·lícules a tv avui dimarts 27 de juny del 2017

'Brick mansions (La fortaleza)', a Cuatro; 'El techo de cristal', a La 2; 'Le seguían llamando Trinidad', a Paramount, i 'Carta blanca' i '¡Qué dilema!', totes dues a La Sexta, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'Brick mansions (La fortaleza)', a Cuatro; 'El techo de cristal', a La 2; 'Le seguían llamando Trinidad', a Paramount, i 'Carta blanca' i '¡Qué dilema!', totes dues a La Sexta.

Brick mansions (La fortaleZa)

23.00 / CUATRO / Acció ★★

Director: Camille Delamarre

Actors: Paul Walker, David Belle, RZA, Robert Maillet, Carlo Rota, Kalinka Petrie, Bruce Ramsay, Andreas Apergis.

País: França (2014) 90 minuts

Luc Besson va ser el coguionista de 'Distrito 13', film sobre una conflictiva i distòpica banlieue parisenca de l’any 2013, on un mur envoltava els barris més perilloses de la capital francesa, en mans de perilloses bandes de delinqüents. El 2013, Besson va insistir en la idea, la va actualitzar i la va vendre a Hollywood. Va delegar la direcció en Delamarre i va contractar un grapat d’intèrprets americans. A 'Brick mansions' va ambientar la història en una Detroit futurista on els malvats campen al seu aire i s’amaguen a les antigues mansions de la ciutat, al voltant de les quals la policia ha aixecat un mur. En aquest escenari caòtic, un agent ajuda un expresidiari, que vol ser honrat, a rescatar la seva nòvia.


El techo de cristal

21.50 / LA 2 / Intriga  ★★★

Director: Eloy de la Iglesia

Actors: Carmen Sevilla,  Dean Selmier,  Patty Shepard,  Emma Cohen,  Fernando Cebrián, Hugo Blanco

País: Espanya (1971) 92 minuts

Una jove que viu sola en un apartament comença a espantar-se quan cada nit sent uns sorolls misteriosos al pis de dalt. La veïna li assegura que són els passos del seu marit quan torna de la feina, però ella no s’ho creu i investiga pel seu compte. Un dels primers èxits d’Eloy de la Iglesia, afavorit per la presència d’una sensual Carmen Sevilla.


Le seguÍAn llamando Trinidad

22.00 / PARAMOUNT / Western còmic ★★

Director: Enzo Barboni

Actors: Terence Hill, Bud Spencer, Yanti Somer, Enzo Tarascio, Harry Carey Jr., Pupo De Luca, Jessica Dublin, Dana Ghia

País: Itàlia (1971) 127 minuts

Seqüela del taquiller 'western' 'Le llamaban Trinidad', que va entronitzar la parella Terence Hill i Bud Spencer. En aquesta ocasió, després d’assaltar una diligència on no obtenen ni un xavo, arriben a un poble on els veïns els confonen amb ràngers i els tracten de meravella a canvi de defensar-los d’uns delinqüents.


Carta blanca

22.30 / LA SEXTA /  Comèdia ★★★

Directors: Peter i Bobby Farrelly

Actors: Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna Fischer, Christina Applegate, Stephen Merchant, Richard Jenkins, Alyssa Milano

País: EUA (2011) 105 minuts

Els germans Farrelly, artífexs d’un grapat de comèdies de traç gruixut, van intentar en aquesta fer un humor més adult i àcid, sense sortir-se’n del tot, però amb alguns bons gags: un parell d’amics que es queixen contínuament que el matrimoni és avorrit aconsegueixen que les seves dones els deixin un cap de setmana de total llibertat.


¡Qué dilema!

0.30 / LA SEXTA / Comèdia ★★

Direcció: Ron Howard

Actors: Vince Vaughn, Kevin James, Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum, Queen Latifah

Notícies relacionades

País: EUA (2011) 112 minuts

Comèdia sobre l’amistat entre dos socis, amb Vince Vaughn i Kevin James al capdavant del repartiment. Mentre que el primer té parella (Jennifer Connelly), però tem comprometre’s en un possible casament, el segon està casat (Winona Ryder). Un dia, quan aquell veu aquesta última besant-se amb un individu (Tatum), dubta si l’hi ha d’explicar al seu amic o callar.

Brick Mansions/Europacorp

Brick Mansions/Europacorp / Sébastien Raymond. seb@sebray.c (Sébastien Raymond/Europacorp)