AUDIÈNCIES

Pau Donés resisteix la final de 'Got talent'

El documental 'Jarabe contra el cáncer' va superar dimarts a Catalunya el controvertit xou de Tele 5, que va arrasar en el global d'Espanya

dones

dones

1
Es llegeix en minuts

L'emotiu documental de 'Jarabe contra el cáncer','Jarabe contra el cáncer' en què el músic Pau Donés explica la seva lluita contra aquesta malaltia, va ser el més vist de la nit de dimarts, 21 de març, a Catalunya, i va superar la mediàtica -i controvertida- final de 'Got talent', que va arrasar en el conjunt d'Espanya i de, passada, va aconseguir un rècord històric en la seva segona edició.

  

Segons dades de Kantar Media, el documental 'Jarabe contra el cáncer', que va emetre TV-3, va reunir una mitjana de 438.000 teleespectadors, amb un 14,7%, dada que el converteix en l'espai més vist del dia a Catalunya, només superat per l''intocable' informatiu 'Telenotícies vespre', que va obtenir 487.000 seguidors (19,1%).

Però així que es va acabar la producció sobre Pau Donés, el xou de Tele 5 'Got talent'Tele 5 es va apoderar de la nit i bona part de la matinada (es va tancar cap a dos quarts de dues). Així, la final del programa, no exempt de polèmica per la possible manipulació dels vots per internet, va arrasar en el conjunt d'Espanya amb 2.822.000 espectadors i un 25,7% de quota, dada amb què bat el seu rècord d'audiència històric.

Segons s'ha publicat, la victòria a 'Got talent' del ballarí Antonio el Tekila va estar marcada pel possible troleig dels vots a la web de Tele 5 per part d'un actiu grup d'internet, Forocoches, que després presumia d'haver aconseguit el triomf d'aquest concursant per sobre d'altres que estaven més qualificats.   

Notícies relacionades

Encara que va ser sens dubte 'Got talent' el gran vencedor de la jornada -amb polèmica o sense-, per nombre d'espectadors el va superar 'El hormiguero', un altre programa'El hormiguero', que sol ser dels habituals a liderar les audiències, i que gairebé no va coincidir a la graella amb la final de l'espai de Tele 5. Aquest dimarts, amb la presència del xef català Jordi Cruzxef català Jordi Cruz, el xou d'Antena 3 va aconseguir reunir 3.194.000 persones (16,6%), de les quals 378.000 (12,5%) eren a Catalunya.

La creu de dimarts se la va emportar TVE-1 amb la seva sèrie 'iFamily'.TVE-1 amb la seva sèrie 'iFamily' La seva gran aposta per a aquest trimestre va pel camí de convertir-se, després de només dues emissions, en el gran fracàs de l'any de la televisió estatal. L'últim episodi d'aquesta comèdia va reunir poc més d'un milió d'incondicionals, amb un pobre 6,3% de quota. A Catalunya encara és més demolidor: 31.800 espectadors, i un 1,4% de quota.