ENTREVISTA

Santi Millán: "En aquesta segona edició de 'Got talent' riurem molt"

El presentador del concurs de Tele 5 creu que la diferència amb 'Tú sí que sí' és que es treballa amb les emocions

Sobre el seu company Risto Mejide, diu que és "un gran farsant", que sembla un cabró i després és un bon paio

undefined36953029 television teletodo  santi millan programa got talent170120163345

undefined36953029 television teletodo santi millan programa got talent170120163345

4
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Santi Millán repeteix com a presentador de ‘Got talent’ en una segona edició amb novetats com la incorporació al jurat del polèmic Risto Mejide en comptes del tranquil Jesús Vázquez i la participació especial del mític creador del format, Simon Cowell, en la fase d'audicions. Dins de les variades actuacions que inclou aquest ‘talent show’, s'han incorporat per primera vegada a l'apartat de màgia sorprenents números de mentalisme, hipnosi i fins i tot levitació. La nova edició de ‘Got talent’ s'estrena dissabte, dia 21, però la segona entrega s'emetrà dimarts, dia 24, per lliurar una dura batalla amb el ‘Tú sí que sí’ de La Sexta, hereu del ‘Tú sí que vales’ de Tele 5, que compta amb l'enlluernadora Cristina Pedroche com a principal carta mediàtica. La cadena es repensarà després, amb les primeres dades d'audiència a la mà, si el manté aquest dia o el mou a un altre lloc de la graella. Més de 5.000 persones de totes les edats i de tots els indrets del món es van presentar al càsting d'aquesta segona temporada.

MEDIASET

Santi Millán, acompanyat del jurat de 'Got talent': Risto Mejide, Edurne, Eva Hache i Jorge Javier Vázquez.

–¿Quines novetats portarà la segona temporada de 'Got talent'?

–Crec que serà un programa sorprenent pel fet que ens sorprendrà. Això ja és sorprenent en si mateix, perquè l’espectador té sempre la percepció que ho ha vist tot en aquesta mena de 'talent shows'. 'Got talent' és molt diferent, perquè a més els editors després fan meravelles i coses que fan que no et puguis desenganxar. El primer programa és espectacular. 

–¿No el preocupa que la primera temporada comencés amb un 21% i anés baixant fins al 16%?

–No em preocupa. En aquest format les audicions hi ha vegades que funcionen més bé que els directes, perquè aquests tenen moltes hores i molts minuts de publicitat i així és difícil fidelitzar l’audiència. Però estic convençut que el que hem fet ha de funcionar.

–¿Què li va semblar el primer programa de 'Tú sí que sí'?

–Un programa que és com un pla 'renove' d’un altre programa que ja existia com 'Tú sí que vales'. I aquest al seu torn estava inspirat en 'Got talent'. Tots dos beuen del nostre format i són germans. Però crec que l’original és el nostre i hi ha clares diferències.

–¿Què té 'Got talent' que no tingui 'Tú sí que sí'?

–Sobretot la forma de tractar les històries personals. 'Got talent' treballa amb les emocions i pretén que l’espectador empatitzi amb el concursant i que conegui la història que hi ha al darrere. 'Got talent' és un programa d’emoció en què també ens divertirem. En aquesta edició pensem riure molt.

"'Tú sí que sí'  "'Tú sí que sí' beu del nostre format, però el nostre és l'original"

–¿I què té 'Tú sí que sí' que no tingui el seu programa? 

–Tenen una presentadora que és molt però molt millor. En això fan enveja.

–¿No pot competir amb ella?

-No. Ni ho vull. I a les Campanades menys. Pedroche és una dona que té molt de talent.

"El que resulta envejable  "El que resulta envejable del programa de La Sexta és la presentadora (Pedroche), que té molt de talent i és molt millor que jo"

–¿Qué aportarà Risto Mejide al programa?

–Risto és una persona intel·ligent, llesta i que coneix la televisió. Sap què és fer un 'reality' i donar espectacle. Amb tot això, crec que és una incorporació impagable per a un programa. És un paio canyer que no deixa indiferent. I això sempre està bé. Mejide practica l’exercici de la sinceritat extrema i el que té de bo és que nosaltres hem decidit exercir-la també amb ell: ens hem dit les coses cara a cara. L’avantatge que té Risto és que igual que li agrada repartir, encaixa bé. 

–¿És tan ferotge com el pinten?

–Sempre he dit que és un gran farsant: et sembla un cabronàs, i després és bon paio. El que no sé és en quin moment és el farsant: si quan és un cabró o quan és bon paio.

–¿Per a un actor com vostè treballar de presentador és una sortida airosa per a temps de crisi? 

–No. Jo sempre ho he anat combinant. M’ha agradat fer diferents coses. Des que era a La Cubana, fèiem programes d’entreteniment, ficció, teatre… A més, aquest treball de presentador és molt digne..

"Potser la caiguda "Potser la caiguda d'audiència de 'Chiringuito de Pepe' era perquè va passar massa temps des de la primera temporada"

–¿Li va deixar mal gust de boca que no continués la sèrie 'Frágiles'?

–Sí. Estàvem tots molt contents amb el resultat. Quan es cancel·la no és mai una bona notícia. Però vam fer dues temporades que van funcionar bé.

Notícies relacionades

–¿Per què creu que no va continuar 'Chiringuito de Pepe'?

– Ells pensaven que la història estava explicada en les dues temporades emeses i que allargar-la no mantindria ni la qualitat ni el to. Em sembla molt respectable que no acabessin de veure una tercera temporada. Pots no compartir-ho, però ells tenen més experiència que jo en aquests temes.