PROMOCIÓ PER AL PRÒXIM CAP DE SETMANA

EL PERIÓDICO ofereix en exclusiva el cedé de 'Cites'

Els lectors podran adquirir la banda sonora de la sèrie de TV-3 per sols 9,95 €

El CD de la banda sonora de la sèrie ’Cites’, de TV3.

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

La sèrie televisiva de més èxit de TV-3, Cites, ofereix, a més d'històries romàntiques entre 24 protagonistes que es veuen per primera vegada després de contactar a través de les xarxes socials, una música suggerent, fresca i amb molta personalitat que s'ha convertit en un dels punts forts d'aquest fenomen televisiu. A causa del seu èxit i de la bona acceptació, EL PERIÓDICO se suma al fenomen i llança en exclusiva, el cap de setmana del 18 i 19 de juliol, el cedé amb tots els temes de la sèrie.

El disc, que es vendrà inseparablement amb aquest diari, tant dissabte com diumenge que ve, per només 9,95 euros, inclou 18 temes d'artistes del calibre de Núria Graham, Luthea Salom i Enric Verdaguer, entre d'altres, que evoquen els moments més intensos de la sèrie. En total, l'àlbum inclou més d'una hora de música addictiva i emotiva, com la mateixa sèrie.

Luthea Salom, que interpreta els temes Blank piece of paper Be me, viu a cavall entre Barcelona i Nova York i compon les seves cançons en anglès. Ja ha publicat quatre àlbums. De la seva música, el crític Santi Alcanda, de Radio 3, assegura que «abraça el folk unint el pop més acolorit, sentimental i acústic».

Núria Graham interpreta també dos dels temes de CitesWill i Oregon. Aquesta joveníssima cantant va debutar el 2013 a la Jazz Cava de Vic. Se n'ha dit que «transita en un reguitzell de temes impecables i moderns, evocadors com paisatges que vols escoltar -¿contemplar?- una vegada i una altra».

Enric Verdaguer és un altre dels intèrprets que fan doblet en aquest disc (Fun i When I was a kid). Aquest jove d'Igualada,  de 20 anys, va gravar la primavera passada el seu primer senzill amb Sony Music i pot deparar moltes sorpreses els pròxims mesos amb el seu estil entre indie-folk i pop.

Pajaro Sunrise aporta els temes Old goodbyes i Song for Evangeline. La resta de bandes i intèrprets del disc són Bullit, Delorean, The Free Fall Band, Anímic, Dulce Pájara de Juventud, Bryan Caffrey, Anna Moliner, The Trees, Julieta Jones i Aida Oset, Pablo Yupton, Lucas Peire i Pablo Campos.

Notícies relacionades

L'ÀNIMA  DE LA HISTÒRIA / La banda sonora de Cites és un dels elements més destacats de la sèrie. «Quan comences a pensar en una història, una sèrie, vols entrar en un món nou, un món de ficció. Els guions, els personatges i l'univers són bàsics, però l'ànima te la dóna la música», explica Pau Freixas, director de la sèrie de TV-3.

«Tal com passa en la sèrie, aquesta selecció de cançons em genera un estat d'ànim positiu i tendre al mateix temps, m'estova i em fa somriure, té un punt alegre i juganer i un altre de més reflexiu. A vegades m'entristeix i d'altres m'enamora. En definitiva, un petit viatge pels estats d'ànim pels quals tots passem en la nostra recerca de l'amor», afegeix Freixas.