CINE

'Coneixeràs l'home dels teus somnis', d'Allen, i 'Top Gun'

Naomi Watts, a la comèdia de Woody Allen ’Coneixeràs l’home dels teus somnis’.

Naomi Watts, a la comèdia de Woody Allen ’Coneixeràs l’home dels teus somnis’.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Una mica més de cine per a aquesta jornada de treva entre les festes de Nadal. Les propostes passen per una comèdia menor de Woody Allen, 'Coneixeràs l'home dels teus somnis', amb Naomi Watts; 'Top Gun', amb un joveníssim Tom Cruise, i 'Enloquecidas', amb Silvia Abascal i Verónica Forqué. 

Coneixeràs l’home dels teus somnis

22.00 TV-3 

Direcció: Woody Allen Actors: Josh Brolin, Anthony Hopkins, Naomi Watts, Antonio Banderas

Protagonitzada per Naomi Watts, Josh Brolin i Antonio Banderas, aquesta és la segona pel·lícula espanyola d'Allen, tot i que no transcorre a Espanya, sinó a Londres (encara que podria haver estat rodada a qualsevol lloc, ja que l'acció es desenvolupa gairebé exclusivament en interiors). El film és una comèdia menor: un home gran, que busca la joventut perduda, deixa la seva dona per una noia liberal i més jove que ell. Mentrestant, la seva filla, també en crisi matrimonial, s'encapritxa del galerista per al qual treballa.

ACCIÓ

Top Gun (Ídolos del aire)

18.05 PARAMOUNT 

Direcció: Tony Scott Actors: Tom Cruise, Kelly McGillis Van Kilmer, Meg Ryan

Pel·lícula molt popular en l'època sobre les experiències d'un jove pilot –un joveníssim Tom Cruise– en una escola d'elit on rivalitza amb els seus companys i s'enamora de la seva instructora.

COMÈDIA

Enloquecidas

22.20 LA 2 

Direcció: Juan Luis Iborra Actors: Silvia Abascal, Verónica Forqué (foto), Concha Velasco, Jordi Rebellón

Comèdia d'embolic per a lluïment de les protagonistes. Una noia (Abascal) es topa amb qui creu que és l'home de la seva vida, però aquest desapareix misteriosament. Les seves amigues l'ajudaran a buscar-lo.

ACCIÓ

Los mercenarios

22.10 A-3 TV 

Direcció: Sylvester Stallone Actors: Sylvester Stallone, Jason Statham, Mickey Rourke

Reunió de velles glòries del cine d'acció de les dues últimes dècades. El confús argument només serveix per allotjar una successió de descerebrades escenes d'acció plenes d'explosions i vísceres escampades per la pantalla.

FANTÀSTICA

Encantada. La historia...

22.40 NEOX 

Notícies relacionades

Direcció: Kevin Lima Actors: Amy Adams (foto), James Marsden, Patrick Dempsey, Rachel Covey, S. Sarandon

Estupenda comèdia que satiritza els contes de fades. Víctima de l'encanteri d'una malvada bruixa, la bella i ingènua princesa d'un conte va a parar a Manhattan.