ENTREVISTA

Llorenç González : «Com en la vida, l'experiència et treu la innocència»

El jove actor català encarna el tímid Andrés a la sèrie 'Gran Hotel', que Antena 3 TV emet els dimarts

Interpreta el fill d'Ángela, la sorruda governanta que té cara de la gran Concha Velasco

Concha Velasco i Llorenç González, en una escena de ’Gran Hotel’.

Concha Velasco i Llorenç González, en una escena de ’Gran Hotel’.

2
Es llegeix en minuts
SONIA GARCÍA GARCÍA / Barcelona

Encara que Llorenç González (Barcelona, 1984) havia intervingut a 'Ventdelplà' i 'El cor de la ciutat', de TV-3, el seu millor  paper l'està fent com Andrés a la sèrie 'Gran Hotel', d'Antena 3 TV. Els seus pares són professors, té un germà, Robert González, que també és actor i amb un grup d'amics va formar la companyia Els Pirates Teatre. Des de fa un any i mig viu habitualment a Madrid.

-¿Quan el van cridar per fer 'Gran Hotel'?

-Després de la pel·lícula 'El sexe dels àngels' (2011) vaig estar a Madrid per fer els càstings de diverses sèries, com 'El secreto de Puente Viejo', 'La República' i 'Gran Hotel'. Va ser un mes bastant dur per a la selecció.

-¿Què tenen en comú Llorenç i Andrés, el seu personatge en la sèrie?

-Òbviament, jo no vaig tan repentinat com Andrés (riu). Ell té un punt entranyable, tímid, que en mi no està tan accentuat, però sí sé de què va la timidesa.

-¿Com prepara el seu personatge?

-El director de la sèrie ens va indicar les primeres línies de per on podia anar el personatge: una mica poruc, no diria infantil, però sí més tímid, amb menys experiència, perquè contrastés amb Julio (Yon González), que és una persona que ha viscut molt, i que afronta les coses d'una altra manera. A mi m'agrada aquesta part més humana i en Andrés hi trobo aquesta innocència, aquest aspecte més blanc, més pur.

-¿Com evolucionarà Andrés?

-No puc explicar moltes coses. Algunes ja li han passat i altres li passaran. I com en la vida: l'experiència et fa madurar i també et treu la innocència.

-¿Hi ha tensió entre els seus companys de 'Gran Hotel'?

-No. Treballem tots en equip. Encara que amb qui més rodo és amb Yon González i amb Marta Larralde, que fa de la meva dona.

-¿Ja els coneixia?

-No, a ningú de 'Gran Hotel'. És una sort treballar amb ells, amb Concha Velasco, Adriana Ozores, Fele Martínez, Eloy Azorín.... grans actors que m'ensenyen molt.

Notícies relacionades

-¿Com és la seva relació amb l'actriu Concha Velasco?

-És un aprenentatge continu. A la sèrie tenim una relació molt íntima, mare i fill, i és fantàstic veure com es comporta: encara els pregunta als directors si ho ha fet bé; deixa que la dirigeixin i que provin diverses escenes. A més de ser una gran actriu, és una dona molt professional en la seva feina.