Secció recomanada per

Nova actualització

Aquestes són les noves reaccions a missatges que WhatsApp està a punt de treure

  • WhatsApp limitarà l’emmagatzemament de les còpies de seguretat a Google Drive

Aquestes són les noves reaccions a missatges que WhatsApp està a punt de treure
2
Es llegeix en minuts

Fa mesos que WhatsApp treballa en les reaccions, una funció que ja incorporen altres xarxes socials com Instagram, Facebook o Messenger. Amb elles, tindrem fins a sis emojis diferents per reaccionar a un missatge específic.

L’octubre passat, el portal especialitzat WABetaInfo ja va informar de la pròxima arribada d’aquestes emoticones, assenyalant que les possibles reaccions serien un cor, una rialla, una cara enfadada, un somriure, un ‘m’agrada’ o un ‘no m’agrada’, opcions que ja estan disponibles de forma similar a xarxes socials semblants.

Però és ara quan WABetaInfo anuncia l’arribada imminent d’aquesta millora en les seves «pròximes actualitzacions de Whatsapp beta per a Android i iOS». I afegeix que les reaccions de Whatsapp arribaran amb xifratge d’extrem a extrem. Per tant, estaran protegides de la mateixa manera que els missatges.

Les reaccions són el cor, el polze cap amunt (senyal d’OK), la cara plorant de riure, la cara sorpresa, la cara plorant i les mans resant.

Aquestes reaccions apareixeran quan premem sobre algun missatge rebut a què vulguem reaccionar. Però el funcionament serà diferent al de la funció de resposta i amb prémer només una vegada n’hi haurà prou perquè el remitent sàpiga, a través d’una reacció, que el seu missatge s’ha llegit.

A més de les reaccions, l’octubre passat WhatsApp ja va anunciar altres novetats, que també es podrien posar en marxa de forma imminent:

Transcripció d’àudio

Encara es desconeix si estarà disponible per a la nova versió, però l’equip està treballant perquè l’aplicació transcrigui els àudios de forma automàtica.

Interrompre la gravació d’un àudio

Amb la nova actualització es podrà gravar un àudio, interrompre’l i continuar-lo més tard. Es crearà un botó per parar l’àudio i un altre per reprendre’n la gravació. L’acció es podrà fer tantes vegades com sigui necessari.

Vídeos sense volum

Notícies relacionades

Aquesta nova funció consisteix a poder canviar la configuració de l’aplicació perquè els vídeos es reprodueixin sense so, tot i que el volum del telèfon estigui activat.

Funció multidispositiu

Amb la nova versió es podrà iniciar sessió i utilitzar l’aplicació des de diferents dispositius amb un sol compte. També funcionarà WhatsApp Web i WhatsApp Desktop sense necessitat que el telèfon tingui connexió a internet.