Secció recomanada per

TELÈFONS FORA DE SÈRIE

El Vivo X51 5G, o l’art de millorar les fotos

Amb una estabilització d’imatge avançada, un mode nit impecable, un gran zoom i tecnologies per fotografiar retrats, permet capturar imatges i vídeos estables en una àmplia gamma d’escenaris

El Vivo X51 5G, o l’art de millorar les fotos
4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El disseny del X51 5G de Vivo es basa en elements naturals i en una estètica futurista. Amb prestacions de fotografia professional, i un rendiment fluid, encaixa en les característiques pròpies de l’alta gamma.

Per reduir els efectes dels sotracs i tremolors, la lent principal està equipada amb un mecanisme de càmera gimbal, un sistema d’estabilització d’imatge horitzontal-vertical (pan-tilt) per capturar fotos i vídeos nítids mentre s’està en moviment, fins i tot de nit, quan es necessita una exposició llarga.

El Gimbal Radar, una bola animada en pantalla que reflecteix el moviment del gimbal, permet als usuaris saber amb precisió quan el quadro és estable. A més, l’algoritme per evitar imatges desenfocades, els sensors personalitzats i el seguiment de l’enfocament continu milloren la nitidesa de la imatge i el vídeo.

La configuració de la càmera X51 5G és versàtil, amb una davantera i quatre de posteriors. Compta amb un objectiu de periscopi que suporta un Superzoom de 60x. Integra el Super Night Mode i l’Astre Mode, que permeten capturar fotografies d’escenes nocturnes, mentre que les funcions Super Wide-Angle i Supermacro ajuden a obtenir bones fotos en una àmplia gamma d’escenaris. El Portrait Mode de Vivo, potenciat per un algoritme de camuflament de 4 capes, permet separar el subjecte del fons i aplicar efectes per separat per aconseguir un resultat refinat.

Estructura de la càmera

El fabricant ha triat una combinació de sensor principal de 48 Mpx, amb OIS i gimbal, per aconseguir fotos i vídeos estables. Al costat d’aquest sensor es troba un de 13 Mpx amb zoom òptic de dos augments, un ultra gran angular de 8 Mpx i un quart sensor de 8 Mpx, amb zoom òptic de cinc augments i Hyper Zoom de 60 augments. Una combinació a què cal afegir la càmera frontal de 32 Mpx, situada a la pantalla (perforació).

L’avantatge de la càmera gimbal amb OIS és vídeos més estables, en qualsevol moment del dia i la nit. Pot gravar vídeos 4K a 60 fps, i ofereix diversos modes de càmera: supernit, estabilització 3D, manera astronòmica, esportiu professional, retrat, càmera lenta, mode superlluna, panorama i mode professional, entre d’altres.

Disseny i valors

El model X51 5G suporta connectivitat 5G, a l’estar alimentat pel processador Qualcomm Snapdragon 765G. Compta amb una taxa de refresc de pantalla de 90Hz. Integra una bateria de 4315mAh amb funció FlashCharge de 33 watts. La pantalla corba i prima disposa de tecnologia HDR 10+, i l’AG Frosting a la superfície de vidre, crea un toc suau i delicat. El Gimbal Camera System també ha sigut dissenyat en forma d’ull, per proporcionar un element de disseny exclusiu a la part posterior.

És un telèfon dins de la gamma alta de la marca, és un model potent, amb bon rendiment per a gaming i amb connectivitat 5G.

Característiques tècniques

Dimensions: 158.46 x 72.8 x 8.04 mm. Pes: 181,5 grams.

Pantalla Amoled. Mida: 6.56 polzades

Resolució: Full HD+ 2376 x 1080 píxels. Taxa de refresc 90 Hz.

Processador: Snapdragon 765G. GPU: Adreno 620.

Sistema operatiu: Android 10 amb Funtouch OS 10.

Memòria ROM: 256 GB UFS 2.1 RAM: 8 GB LPDDR4x

Micro-SD: Sí

Càmeres posteriors: 48 Mpx f/1.6 amb OIS i Gimbal. Telefoto: 13 Mpx f/2.46 amb zoom òptic x2.

Ultra gran angular: 8 Mpx f/2.2 120º. Macro: 8 Mpx f/3.4 Zoom òptic x5 i Hyper Zoom x60.

Davantera: 32 Mpx f/2.0.

Connectivitat: 5G 4G LTE. Wifi. Bluetooth 5.1. GPS | AGPS | GLONASS. USB Tipus C

Lector d’empremtes sota la pantalla. Acceleròmetre, giroscopi, sensor de proximitat i brúixola. NFC.

Bateria 4.315 mAh Li-Po Carga ràpida: 33W.

Preu: uns 800 euros

Funcionalitats i avantatges

El Vivo X51 se situa dins la gamma alta gràcies a l’ús de Snapdragon 765G de Qualcomm com a processador, un xip amb un bon rendiment, a més de connectivitat 5G.

El seu plafó Amoled de 6,56 polzades de mida, amb unes cantonades una mica corbades té una taxa de refresc de 90 Hz i una resposta tàctil de 180 Hz, així que ens proporcionarà una bona experiència a l’hora de jugar.

La bateria té una capacitat de 4.315 mAh, que dona bona autonomia en combinació amb el processador. Arriba amb suport per a la càrrega ràpida de 33W.

Android 10 és el sistema operatiu de sèrie, al costat de FunTouch OS 10 com a capa de personalització. Però s’actualitza a l’última versió Android.

El telèfon ve amb un sensor d’empremtes sota la pantalla.

Prestacions destacades

Vivo ha posat molt interès en l’estètica d’aquest smartphone que podem posicionar en la gamma alta tant per preu com per prestacions. Se subjecta amb facilitat per les seves mesures de 158,46 mm de llarg, 72,80 m d’ample i 8,04 mm i un pes de tot just 181,5 grams.

La posterior com el del frontal compten amb un disseny de costats arrodonits, amb el marc metàl·lic, d’acabat mat molt atractiu, que depenent de com li incideix la llum diversa de color entre el blau i el gris platejat.

Notícies relacionades

La pantalla Amoled de 6,56 polzades amb resolució Full HD+ de 2.376 x 1.080 píxels (una relació 92%). Per oferir una millor experiència d’ús s’ha optat per una taxa de refresc de 90Hz i de mostreig de 180 Hz, que s’uneix a una brillantor de fins a 1.300 nits i al suport per a la gamma de colors DCI-P3 per dotar-lo de colors més vius.

Destacar que Vivo utilitza la seva tecnologia VEG (Vivo Energy Guardian) que redueix l’escalfament de la pantalla.

Temes:

Mòbils +Digital