Secció recomanada per

TECNOLOGIA PER AL CONFINAMENT

Xiaomi desenvolupa una mascareta electrònica

Segons publica el mitjà especialitzat 'Redacción Médica', el producte està a la venda per menys de 40 euros

filtros-mascarilla-xiaomi

filtros-mascarilla-xiaomi

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’escassetat de mascaretes és una dada inqüestionable, però s’obren solucions, tot i que se sap que no seran ni suficients ni definitives en aquests temps difícils. Segons publica ‘Redacción Médica’, la companyia Xiaomi (en concret la seva submarca Xiaomi MiJia, especialitzada en articles per a llars intel·ligents), ha anunciat el llançament d’una mascareta electrònica, recarregable per USB i amb la capacitat de purificar l’aire fins a un 95 per cent. 

La Xiaomi Youpin Q5S Electric Anti haze Sterilizing Mask disposa de diferents filtres, un HEPA, d’alta eficiència; un altre de metall exterior; un de paper esterilitzat i una capa de tela resistent a l’aigua i que prevé la humitat.

Notícies relacionades

Aquest sistema de filtrat ofereix protecció davant bacteris i altres al·lergògens i partícules de fins a 0,3 centímetres, entre d’altres. Un altre dels aspectes destacables és que disposa d’una bateria de liti recarregable amb una autonomia d’entre 4 i 6 hores. Podrà adquirir-se en gegants del comerç electrònic com AliExpress per uns 38 euros, tot i que no arribarà a l’usuari fins a mitjans d’abril per raons de logística.

Altres iniciatives

Al nostre país la companyia de productes de consum Xiaomi ofereix als seus clients reparació dels seus mòbils a domicili conscients, segons la mateixa empresa, de l’important paper que estan tenint aquests dispositius, també en el teletreball.

Temes:

+Digital