Secció recomanada per

SOLUCIONS

Samsung integra les aplicacions Apple TV i AirPlay 2 als seus televisors

image-samsung-apple-tv-airplay

image-samsung-apple-tv-airplay

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung ha anunciat que els televisors Smart TV de 2018 i els 2019 disposen de la nova aplicació d’Apple TV i ofereixen suport per a AirPlay 2 en diferents països, entre ells Espanya. Amb aquesta acció serà possible accedir als canalsd’Apple TV i pel·lícules i programes de TV de iTunes als seus televisors.

“Durant l’última dècada Samsung ha estat a l’avantguarda oferint la col·lecció més àmplia de contingut per als consumidors a la nostra plataforma de Smart TV", assenyala Won-Jin Lee, vicepresident executiu de Visual Display Business a Samsung Electronics. “Sent el primer fabricant de televisors a integrar l’aplicació Apple TV en una plataforma de Smart TV, des de Samsung continuem oferint nous valors als nostres clients, i donem accés a l’experiència de l’aplicació d’Apple TV a les pantalles més grans”.

Possibilitats

L’aplicació està integrada a la plataforma Samsung Smart TV, així que els usuaris poden seleccionar la icona d’Apple TV i accedir al catàleg de pel·lícules i programes de TV d’iTunes, així com navegar per una oferta d’unes 100.000 pel·lícules i programes de TV que ofereix, per comprar o llogar. Molts d’aquests títols estan disponibles en qualitat d’imatge 4K HDR.

Notícies relacionades

Una opció és que els clients poden subscriure’s als canals d’Apple TV dins de la mateixa aplicació. Així mateix, els usuaris de Samsung Smart TV podran reproduir vídeos i altres continguts des del seu iPhone, iPad o Mac al seu televisor.

L’aplicació Apple TV és compatible amb els serveis Samsung Smart TV, com Universal Guide, Bixby i Search.