Secció recomanada per

TELEVISIÓ

Sony anuncia que amplia la seva gamma de televisors OLED

sony

sony

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Sony ha anunciat l’ampliació de la seva gamma de televisors Bravia OLED en la qual destaca la família de producte HDR 4K AG9 amb un disseny ultrapla i disponible en models de 77”, 65” i 55”

Notícies relacionades

Les sèries AG9 i AG8 es caracteritzen, segons informa la mateixa marca, per una important millora de la qualitat d’imatge amb negres intensos, colors realistes i un angle de visió més ampli. Sony apunta que ha sigut gràcies al seu més de mig segle d’experiència en processament d’imatge el que ha fet possible manejar, de manera precisa, els 8 milions de píxels OLED, controlats de manera individual per Picture Processor X1 Ultimate, i aconseguir imatges HDR 4K d’una qualitat excel·lent. A més del processador, les dues sèries compten amb Pixel Contrast Booster que aconsegueix més color i contrast en les àrees lluminoses. Com a resultat proporcionen una imatge pròxima a la d’un monitor professional en el que es refereix a a nitidesa.

Destacar que la tecnologia Acoustic Surface Audio+ ofereix una experiència sonora immersiva, transmetent el so des de tota la pantalla i prescindint d’altaveus visibles. El disseny extrapla de les AG9, i el molt estilitzat de la AG8, totes dues amb un suport minimalista i un piu giratori per ajustar la posició de la TV com es prefereixi, faciliten que puguin ubicar-se sense problemes en l’entorn domèstic.