Secció recomanada per

Llançaments

A la venda l''smartphone' amb projector Max1 de Blackview

El producte, que s'ha deixat veure durant el MWC19, inicia la seva venda en el nostre mercat a un preu d'oferta de 399 euros

blackview

blackview

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Blackview anuncia la disponibilitat del seu model amb projector Max1. Aquest producte es llança a un preu d’oferta de 399,99 euros des d’avui fins a l’11 de març, després anirà tenint pujades progressives fins a arribar a un preu final de 598 euros el pròxim 10 d’abril.

Aquest dispositiu es caracteritza per la inclusió d’un projector làser que s’activa polsant un control a la pantalla tàctil per projectar el que estem visualitzant a l’‘smartphone’ en una mida de 70 polzades a una distància de dos metres fins a arribar a les 200 polzades a tres metres de distància. La imatge projectada tindrà una resolució de 1280 × 720 píxels, que està bé, tot i que s’ha de tenir la precaució de crear un entorn fosc per assolir aquests valors. 

El projector utilitza la tecnologia microlàser MEMS, així com un sistema d’enfocament automàtic, per ajustar la imatge i la claredat.

Característiques

El Max1, ara en fase de promoció, compta amb un plafó Amoled de 6.01 polzades a una resolució Full HD de 2160 x 1080 píxels. La pantalla del dispositiu, amb format 18:9, aporta una relació pantalla-a-cos del 83%, un notable valor. La inclusió del sistema de projecció fa que el perfil sobrepassi, tot i que per molt poc, els 10 mm (10,2), i ve en color negre.

Una altra de les característiques significatives del terminal és una espectacular bateria de 4680 mAh que fa possible fins a 300 minuts de projecció. Una altra dada important és que proporciona fins a 4,5 hores de vídeos i 150 hores de música.

L’equip ve de sèrie amb un trípode d’acer i carboni amb un disparador automàtic que permet projectar la imatge sobre una superfície de manera estàtica, també s’inclou un mini-‘subwoofer’ sense fil per millorar l’experiència sonora.

Munta un processador MediaTek Helio P23 (8x Cortex-A53 a 2.00 GHz + GPU Mali-G71 MP2 @ 770 MHz) acompanyada per 6 GB de memòria RAM junt amb 64 GB d’emmagatzemament intern, ampliable mitjançant una targeta micro-SD de fins a 128 GB de capacitat.

Notícies relacionades

El sistema de fotografia està format per una càmera principal de 16 MP, de la marca Sony, amb una obertura de lent f2.0 i flaix LED dual que pot gravar vídeos de 1080p. La càmera frontal és dual, de Samsung, amb sensors de 16MP + 0.3MP, una obertura de lent f2.0, per gravar vídeos en 1080p.

Compta amb sensor d’empremtes dactilars i desbloqueig facial. Altres prestacions són els auriculars ‘bluetooth’, carregador ràpid i adaptador USB C,  i connector de 3.5 mm.

Temes:

Mòbils