Secció recomanada per

DEMÀ, A LA VENDA

Microsoft treu tres nous productes, entre els quals l'esperat Surface Pro 6

Els nous models es posen a la venda demà, 7 de febrer, tot i que ja es poden reservar des d'avui mateix al Microsoft Store

surface

surface

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Del primer Surface creat per Microsoft al qual demà surt a la venda al nostre mercat, hi ha hagut una gran evolució. Segons fonts de la mateixa companyia, a mesura que canvia la manera de viure i de treballar, Surface ha anat integrant un complet ventall de productes que l’ha transformat de manera radical.

Surface es caracteritza per integrar la resta de productes de la firma, com Windows i l’Office, incloent-hi les capacitats de la intel·ligència artificial (AI). A partir de demà suma tres nous integrants: Surface Pro 6, Surface Laptop 2 i Surface Studio 2, un producte que arriba per primera vegada al mercat espanyol.

Cal destacar que Surface Pro 6 i Surface Laptop 2 comptaran amb una versió empresarial, amb Windows 10 Pro i processadors més potents.

Característiques

El Surface Pro 6 arriba equipat amb la vuitena generació de processadors Intel Core. Es tracta de l’equip més potent fins ara, ja que és un 67% més ràpid que la seva anterior versió. Quant a autonomia, ofereix una durada de bateria per a tot el dia.

Surface Laptop 2, per la seva part, té un disseny ‘premium’, una pantalla tàctil PixelSense, i el teclat i touchpad. És un 85% més ràpid que el Surface Laptop original gràcies a la vuitena generació de processadors Intel Core. Ofereix 14,5 hores autonomia.  

Els estudiants podran adquirir els dos productes anteriorment citats a un preu especial a Microsoft Store.

Notícies relacionades

Finalment, Surface Studio 2 és el més potent de la marca. Equipat amb una pantalla de 28 polzades PixelSense amb una resolució de 4500 x 3000, compta amb la nova generació de gràfics Pascal i una GPU un 50% més ràpida. Estarà disponible, entre altres acabats, en color negre mat.

Preus

Els preus dels nous dispositius de Microsoft són: Surface Pro 6, a partir de 1.049 euros; Surface Laptop 2, a partir de 1.149 euros, i Surface Studio 2, a partir de 4.149 euros.