Secció recomanada per

MÒBILS NOUS

Samsung presenta el Galaxy A7 amb tres càmeres posteriors

El terminal es vendrà a un preu de 349 euros, en blau, negre i daurat

galaxy-a7

galaxy-a7

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung anuncia el llançament del nou Galaxy A7 al nostre mercat, es tracta del primer terminal de la marca amb triple càmera posterior, amb millores en el disseny i  noves funcionalitats. El terminal està disponible per 349 euros, en colors blau, negre i daurat.

“El nou Galaxy A7 és la nostra resposta a les demandes dels usuaris més exigents després d’haver estudiat les seves necessitats, i el nostre resultat ha sigut aquest, el primer terminal de Samsung amb triple càmera posterior”, afirma Celestino García, vicepresident corporatiu de Samsung Espanya. “La càmera és l’element més utilitzat de qualsevol smartphone, per això, hem decidit apostar per aquesta tecnologia, la lent de gran angular de la qual permet fer fotos com si fossin capturades pel mateix ull humà”.

Així és la pantalla del Galaxy A7

El terminal integra una pantalla infinita super-Amoled de 6 polzades, de resolució 2220 x 1080 FHD+, amb una visió immersiva que permet mostrar els objectes enfocats d’una manera realista. Així mateix, s’ha millorat la qualitat en la reproducció de fotos, sèries, pel·lícules i vídeos. 

Càmeres

El sensor principal és de 24 megapíxels amb lent f/1. El Galaxy A7 ve acompanyat per un objectiu gran angular de 120 graus f/2.4, amb sensor de 8 megapíxels i un mòdul per ajustar la profunditat de camp de 5 megapíxels i f/2.2.

La càmera de 24 MP aprofita la combinació de píxels 4-a-1 (‘pixel binning’) per aconseguir fotos més nítides en condicions de poca llum. A la part frontal, l’A7 integra una càmera de 24 megapíxels.

Altres característiques

El Galaxy A7 destaca pel seu lector d’empremtes situat al lateral del terminal, que millora l’estètica i acabament de la part posterior i, segons informa la marca, proporciona comoditat en el seu ús.

Notícies relacionades

L’equip és compatible amb els productes i wearables de la companyia, per això és possible disfrutar dels vídeos gravats en 360º amb el Samsung Gear 360, escoltar música o trucades amb els auriculars sense fil Gear IconX o el rellotge GalaxyWatch. 

Disponibilitat

El Galaxy A7 ja està disponible a Espanya per 349 euros en tres polits dissenys en blau, negre i daurat, amb la forma corba característica de la família Galaxy.