Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Samsung porta a Espanya la tauleta Galaxy Tab A del 2016, amb millores a la bateria

El dispositiu, que té una pantalla de 10 polzades, costa 279 euros

samsung-galaxy-tab-a-2016

samsung-galaxy-tab-a-2016

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Samsung ha confirmat la disponibilitat de la seva tauleta Galaxy Tab A (2016), la nova generació d'aquest tipus de dispositius que, segons fonts de la mateixa Samsung, és número u de vendes al nostre merado.

Respecte al model anterior incorpora millores en el processador, la pantalla, la càmera i la bateria, que ofereix una autonomia per a dotze hores de vídeo. La nova càmera (amb 8 MP i lents amb obertura F1.9) permet realitzar fotos òptimes, tant de dia com de nit. La funció HDR i el mode Pro, que permet controlar l'exposició i els valors ISO, asseguren bones imatges en exteriors i amb diferents condicions lumíniques, mentre que el mode de disparament continu i el panoràmic permeten donar un toc personalitzat a les fotografies.

Amb una mida de 10,1“, Galaxy Tab A (2016) aporta una capacitat més gran per a la multitasca i millora la possibilitat d'afegir diferents perfils d'usuari, que inclouen un mode segur per als més petits.

“Amb aquesta nova versió, millorem encara més l'experiència d'ús, garantint un perfecte visionat a qualsevol hora del dia, amb una bateria de llarga durada i una potent capacitat de processament per treballar o jugar durant hores”, ha declarat Eduardo Rodríguez, director de consum de la divisió d'IM de Samsung Espanya.

CARACTERÍSTIQUES

Compta amb una memòria ampliable fins a 200 GB i connexió amb el televisor i l''smartphone' mitjançant la tecnologia Quick Connect i SideSync. Té una càmera principal de 8 megapíxels.

La pantalla, amb resolució WUXGA (1920x1200) aporta el doble de píxels que altres pantalles HD estàndard i està optimitzada per a l'ús en diferents entorns, fins i tot en la foscor, ja que adapta la brillantor a les condicions lumíniques. Això permet que l'usuari no pateixi fatiga ni estrès ocular.

Com a accessori hi ha la nova funda magnètica, que s'acobla en diferents posicions i que té una textura que fa que no rellisqui, permet també la seva utilització en diferents posicions, amb bon angle de visió.

Com s'ha esmentat, una de les seves característiques és la capacitat d'afegir diversos perfils d'usuari amb la seva pròpia música, jocs, 'apps' i fotos i mantenir la privacitat de la informació personal. L'opció Kids Mode 4.0 permet el control parental de temps d'ús i restriccions per a l'accés a continguts i descàrrega d'aplicacions. Aquest mode inclou jocs, vídeos i aplicacions sense compres dins de les 'apps'.

CONNECTIVITAT

Mitjançant Quick Connect el dispositiu es pot connectar amb el televisor, sense cables. SideSync permet veure i respondre, a la tauleta, les notificacions i els missatges rebuts a l''smartphone'.

Notícies relacionades

El processador 'octa core' (vuit nuclis) fa possible millorar la usabilitat i productivitat i ofereix funció multifinestra, per utilitzar diverses 'apps' a la mateixa pantalla; Microsoft Office, i una completa gestió del dispositiu a través de Smart Manager.

Es pot utilitzar targeta MicroSD per ampliar la memòria fins a 200 GB, i la bateria s'ha ampliat fins als 7300 mAh, cosa que permet veure vídeos durant 12 hores. 

Temes:

Tauletes Samsung