En una festa privada

Detingut a Palma un menor per gravar una parella practicant sexe i difondre-ho

Detingut a Palma un menor per gravar una parella practicant sexe i difondre-ho

POLICÍA NACIONAL - Archivo

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional ha detingut a Palma un menor per gravar i difondre imatges d’una parella, menors també, mentre mantenien relacions sexuals en una habitació.

La policia ha informat en un comunicat que l’arrestat va fer les imatges en ocasió d’una festa privada. En concret, la gravació es va fer a través del forat del pany de la porta del dormitori on es trobava la parella.

El Grup de Delictes Tecnològics (Ciberdelinqüència) i Delinqüència Econòmica de la Policia Nacional a Palma es va fer càrrec de la investigació després que la noia denunciés que estava circulant aquest vídeo en una xarxa social. A més, va rebre nombroses trucades des d’un mateix número en què es burlaven d’ella.

La policia va interrogar tots els assistents a la festa i va trobar l’autor de la gravació. Alguns dels seus amics li van recriminar la seva actitud i li van exigir que esborrés el vídeo, però no ho va fer, sinó que el va difondre.

Notícies relacionades

El menor va ser detingut dimecres passat per un delicte de descobriment i revelació de secrets. Se li va intervenir el mòbil i, posteriorment, va quedar en llibertat. La policia ha remès les diligències a la Fiscalia de Menors.

La víctima es troba molt afectada, segons han assenyalat els seus pares, que han col·laborat estretament amb la policia per trobar l’autor d’aquest delicte.