Investigació dels Mossos

Llibertat amb cautelars per a tres dels detinguts per una possible violació en grup a Barcelona

  • Detinguts sis joves per una possible violació en grup a Barcelona

  • Als tres se’ls han interposat les mesures cautelars de retirada del passaport, prohibició de sortida del país i personació periòdica davant l’autoritat judicial

Llibertat amb cautelars per a tres dels detinguts per una possible violació en grup a Barcelona

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Jutjat d’Instrucció número 18, en funcions de guàrdia, de Barcelona ha decretat aquest diumenge llibertat amb mesures cautelars per a tres dels sis detinguts dissabte per una presumpta agressió sexual conjunta a una jove a Barcelona.

La causa segueix oberta per agressió sexual, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en un comunicat. I als tres se’ls han interposat les mesures cautelars de retirada del passaport, prohibició de sortida del país i personació periòdica davant l’autoritat judicial.

Notícies relacionades

Segons han indicat a Europa Press fonts dels Mossos d’Esquadra, els altres tres detinguts han quedat en llibertat aquest diumenge després de declarar a comissaria, i queden a l’espera que siguin citats pel jutge.

Investigació oberta

La policia catalana ha obert una investigació arran de la denúncia que va presentar la jove després de ser donada d’alta a l’Hospital Clínic de Barcelona, on va ingressar el dia dels fets amb una intoxicació etílica.