Accident

Un helicòpter s’estavella a l’M-40 de Madrid i deixa tres ferits lleus

Els dos ocupants han resultat ferits lleus, a més del conductor d’un vehicle

L’accident ha tallat diversos carrils de l’autovia i la circulació és molt complicada en aquesta zona

PI STUDIO

1
Es llegeix en minuts
Héctor González

Un helicòpter ha caigut aquest divendres al matí sobre l’M-40 de Madrid per causes que es desconeixen de moment, tot i que fonts d’Emergències apunten als forts vents registrats com a possible desencadenant. El sinistre s’ha produït al voltant de les 10 del matí, a l’altura del quilòmetre 6 de l’M-40, i ha deixat tres ferits lleus i grans retencions a la zona.

L’accident ha tingut lloc a la mitjana de l’M-40 a l’altura del Campo de las Naciones, pròxim a Ifema, on aquests dies s’ha celebrat la fira d’aviació European Rotors. Fins al lloc s’han desplaçat diverses dotacions de bombers de l’Ajuntament de Madrid i el Samur-Protecció Civil.

Grans retencions

Els dos ocupants de l’helicòpter han resultat ferits, tot i que cap d’ells de gravetat. Un d’ells ha pogut sortir pel seu propi peu de l’aeronau accidentada, mentre que l’altre ha hagut de ser rescatat pels bombers. El primer ha patit un traumatisme cranioencefàlic, mentre que el segon té una fractura al fèmur.

Notícies relacionades

A més, hi ha un tercer ferit lleu, l’ocupant d’un vehicle que s’ha fet alguns talls superficials. El Samur està traslladant en aquests moments els dos ferits a l’hospital, tal com confirmen fonts d’Emergències Madrid.

Els serveis d’Emergències desplegats han tallat diversos carrils de l’autovia de circumval·lació, i per això la circulació és molt complicada a tota la zona. L’autopista M-40 es manté tallada en sentit A-1 i ja s’hi registren dos quilòmetres de congestió del trànsit.