A Benidorm

A judici una dona per atropellar el seu nòvio i haver-lo encastat contra un mur

Tres anys després la víctima requereix l'ús d'una crossa per realitzar grans desplaçaments

rjulve24211240 generico jueces juez mazo tribunal  foto 123180717115621

rjulve24211240 generico jueces juez mazo tribunal foto 123180717115621

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’Audiència d’Alacant jutjarà aquest dimecres una dona acusada d’haveratropellat la seva parella sentimental, un home, amb el vehicle que conduïa i haver-lo encastat contra el mur exterior d’un hotel del municipi alacantí de Benidorm. Els fets van tenir lloc durant la matinada del 16 d’abril del 2016 al carrer Ibiza.

Segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia, la processada va accelerar el turisme que conduïa, un Ford Kuga de la seva propietat, "amb intenció d’atemptar contra la integritat física" del seu company sentimental per motius que es desconeixen.

Com a conseqüència de l’envestida, la víctima de l’atropellament va quedar atrapada entre el vehicle i un mur de pedra de l’Hotel Pueblo de Benidorm.

Seqüeles

L’impacte li va causar ferides de diversa consideració, fins al punt de patir una limitació parcial "en quantitat superior al 33% en el rendiment normal de la seva feina o activitat professional", segons el fiscal, que indica que ara va amb una crossa per realitzar grans desplaçaments.

Notícies relacionades

L’acusació pública sol·licita per a la dona, de nacionalitat estrangera, una pena de cinc anys i sis mesos com a presumpta responsable d’un delicte de lesions. A més, demana que indemnitzi la víctima amb el pagament d’una suma de 106.300 euros.

També haurà de compensar l’establiment pels danys ocasionats al mur, en un lluminós i a la instal·lació elèctrica per la quantitat que es determini en l’execució de la sentència, ja que fins ara no s’hauria aportat l’informe de taxació dels desperfectes causats.