OPERACIÓ DELS MOSSOS

Cau el lladre de 18 drogueries de la mateixa franquícia | Vídeo

El delinqüent actuava a l'hora del tancament i s'emportava el botí en bosses del comerç

robo

robo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut un home com a presumpte autor de 18 robatoris amb intimidacióa una mateixa franquícia de drogueries de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

 

La investigació es va iniciar el 10 de setembre del 2018 quan els Mossos van tenir coneixement que s’havia produït un robatori amb intimidació en una drogueria de Rubí. Un home va entrar a l’establiment i va intimidar amb una arma blanca una de les treballadores perquè obrís la caixa enregistradora i la caixa forta de l’establiment, i una vegada va haver aconseguit els diners va marxar del lloc ràpidament.

Els agents van determinar que l’autor estaria relacionat amb 17 robatoris més comesos seguint el mateix patró operatiu en diferents botigues de la mateixa franquícia comercial. Tots els atracaments van ser comesos en una mateixa franja horària pròxima a l’hora de tancament.

Una bossa del local

Un únic lladre entrava a la botiga amb una gorra posada, però a cara descoberta. L’home sempre utilitzava les mateixes expressions i una arma blanca per intimidar les treballadores. Així, les obligava a obrir la caixa enregistradora i després la caixa forta del magatzem. Per emportar-se els diners agafava una bossa de plàstic del comerç i marxava ràpidament del lloc.

Notícies relacionades

Fruit de les indagacions policials, els investigadors van poder identificar l’autor dels fets, un home de nacionalitat espanyola, de 43 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet. Davant d’aquests fets, el 21 de març es va establir un operatiu policial que va comportar la detenció de l’autor dels fets a Barcelona.

L’arrestat va passar a disposició judicial el 23 de març, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó provisional.