A presó per violar una dona citant-la amb una entrevista de feina falsa

Una segona dona va aconseguir evitar l'agressió a l'acudir a la cita acompanyada

zentauroepp43469020 graf4591  vitoria  espa a   24 05 2018   fotograf a facilita180530121935

zentauroepp43469020 graf4591 vitoria espa a 24 05 2018 fotograf a facilita180530121935 / Policia Naciona

1
Es llegeix en minuts
Julia Camacho

Una entrevista de feina falsa com a excusa per a una violació. Aquest era el modus operandi d’un home de 44 anys, sense antecedents policials, que ha sigut detingut a Sevilla com a responsable de l’agressió sexual a una dona que tenia publicat un anunci oferint-se com a cuidadora. Segons la Policia Nacional, que buscaaltres possibles víctimes, una segona dona va evitar la violació a l’acudir a la cita acompanyada d’una altra persona. El jutge ja ha decretat el seu ingrés immediat a la presó després de prendre-li declaració.

Segons expliquen fonts policials, la dona havia publicat en diversos llocs un anunci de sol·licitud d’ocupació oferint-se com a cuidadora de persones grans i va rebre una trucada oculta sol·licitant informació sobre els seus serveis. El presumpte interessat es va presentar com a metge especialitzat en pediatria i va arribar a concertar una entrevista de feina als voltants d’un hospital de la capital andalusa als afores de la ciutat.

Quan la dona va acudir al punt de trobada, l’home la va enganyar per continuar la reunió en un altre lloc i va aconseguir que ella pugés al seu cotxe. Una vegada a l’interior del vehicle, i després d’intimidar-la, “la va obligar a anar a un lloc apartat del’extraradi on va aprofitar la solitud per agredir-la sexualment amb violència”. Després de consumar l’agressió, la va abandonar al descampat.

Notícies relacionades

Al veure’s sola, la dona va començar a deambular per la zona fins que, casualment, va localitzar una ambulància, els tècnics de la qual la van assistir en primera instància i la van traslladar a un centre sanitari. Des de l’hospital ja es va avisar a la Unitat de Família i Dona de la Policia i es va iniciar la investigació per identificar l’agressor i aclarir els fets.

Anàlisi del vehicle

La Policia explica que una vegada identificat, i amb les proves obtingudes pels investigadors, es va establir un dispositiu policial que ha permès la detenció del violador i la localització del seu vehicle, que està sent sotmès a una anàlisi tecnicopolicial. Els agents han pogut concretar que el detingut va utilitzar la mateixa tècnica amb una segona víctima, que no obstant va aconseguir evitar la violació perquè va acudir a la cita acompanyada d’una amiga, cosa que “va provocar que l’agressor fugís del lloc”.