Després de discutir amb el seu germà

Fuig l'home que ha passat la nit atrinxerat en una casa a Cantàbria

L'individu ha rebut a trets la Guàrdia Civil i ha ferit un agent en un cama amb un tret

zentauroepp44363967 graf2228  turieno  cantabria   18 07 2018   dos agentes de l180718081915

zentauroepp44363967 graf2228 turieno cantabria 18 07 2018 dos agentes de l180718081915 / Pedro Puente Hoyos

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’home de 58 anys que ha passat la nit atrinxerat a la seva casa de Turieno, al municipi càntabre de Camaleño, ha aconseguit fugir, segons informa Efe. Un guàrdia civil ha sigut ferit lleu en una cama per un tret, en l’últim tiroteig, que s’ha produït cap a les 2.30 hores d’aquesta matinada. 

Les forces de seguretat estan organitzat un dispositiu de recerca per localitzar l’home, que ha fugit a primera hora d’aquest dimecres, precisament quan el Grup d’Acció Ràpida (GAR) de la Guàrdia Civil estava preparat per entrar a la casa a fi de reduir-lo.

Segons ha informat a Efe la Guardia Civil, a les 7.30 hores s’ha fet una reunió a la Comandància d’aquest cos a Santander per analitzar quina havia de ser l’actuació que s’havia de dur a terme en les pròximes hores.

L’home, un veí de Turieno de 58 anys, va trucar ahir, cap a les 20.30 hores a la Guàrdia Civil, després d’una baralla amb el seu germà, i quan una patrulla de l’institut armat es va presentar al poble va començar a disparar des de la casa amb una arma de canó llarg, possiblement una escopeta.

Després dels primers trets van acudir a aquesta petita localitat, d’uns cent habitants i situada al costat del Parc Nacional dels Picos de Europa, més agents de la Guàrdia Civil, entre els quals, el Grup d’Acció Ràpida (GAR) de l’institut armat.

Notícies relacionades

El poble ha estat acordonat per la Guàrdia Civil des d’ahir a la nit, per la qual cosa no s’ha permès l’accés a la zona des de la carretera que uneix Potes amb Fuente Dé.

Cap a les 2.30 hores, segons han informat a Efe les mateixes fonts, s’han produït nous trets, cosa que ha provocat que un guàrdia civil de l’operació que estava al poble hagi sigut ferit lleu en una cama. El guàrdia civil ferit ha sigut traslladat a l’Hospital Valdecilla de Santander.