Un lladre roba joguines eròtiques d'or d'un 'sex shop'

El delinqüent, gravat per les càmeres de seguretat, va anar directament als objectes més cars

Un home va assaltar la botiga eròtica Love Stop de Barcelona i va robar vibradors d’alta gamma, banyats en or de 24 quirats, per un valor de 20.000 euros. / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Un home va assaltar la botiga eròtica Love Stop de Barcelona, dimarts passat, dia 20, i va robar vibradors d'alta gamma, banyats en or de 24 quirats, per un valor de 20.000 euros, segons van captar les càmeres de seguretat de l'establiment.

Per motius de seguretat, la botiga ha informat aquest divendres del robatori en un comunicat i els Mossos d'Esquadra han confirmat la denúncia i que investiguen els fets.

Vibrador d'or de Love Stop.

El robatori es va produir dimarts passat, 20 de febrer, a les 03.15 hores quan el lladre va assaltar la botiga que coneixia "molt bé", segons el director de l'establiment Love Stop de Barcelona, Raül Escalona, ja que va anar directament als "productes més cars".

Un altre vibradorr per trencar la vitrina

Segons van captar les càmeres de seguretat, l'home no portava eines per obrir la prestatgeria de vidre, on hi havia les joguines eròtiques d'or, per la qual cosa va utilitzar un altre vibrador per trencar la vitrina i sostreure'n els objectes.

Notícies relacionades

El lladre va robar tres productes d'una col·lecció de la marca LELO que es caracteritzen per tenir vibradors banyats en or de 24 quirats i el seu preu individual oscil·la entre els 2.000 i els 12.000 euros, mentre que algun d'ells pot arribar als 20.000 euros.

El director de vendes de LELO, Josetxu Gorospe, ha afirmat que "difícilment" es podrà treure profit del botí, ja que és molt complicat fondre les peces o fer-les funcionar sense els seus corresponents carregadors. 

Temes:

Robatoris