TRÀGIC SUCCÉS A VALÈNCIA

Un home degolla la seva filla de dos anys a Alzira

L'homicida ha sigut detingut després que hagi intentat suïcidar-se llançant-se des d'un segon pis

La mare de la nena no era a casa en el moment en què es van produïr els fets

zentauroepp40920586 alzira171112202209

zentauroepp40920586 alzira171112202209 / Juan Carlos Cardenas

2
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

Un home va degollar ahir la seva filla de 2 anys al seu domicili a la localitat valenciana d’Alzira. L’agressor va ser detingut després de tirar-se al carrer des del segon pis de la casa i caure sobre un cotxe, sense patir ferides de consideració. Està previst que avui passi a disposició judicial. Encara que no han transcendit els motius del crim, sembla que podria tractar-se d’un nou cas de violència domèstica.

El succés es va produir al voltant de les cinc de la tarda al carrer del Pare Castell, en un barri poc conflictiu d’aquesta localitat pròxima a València. L’home, de 28 anys i nacionalitat romanesa, va atacar la seva filla amb una arma blanca i posteriorment es va tirar pel balcó. Un veí va alertar la policia, que va anar de seguida a la zona. El progenitor va confessar el seu crim als agents, que van haver d’esbotzar la porta per accedir a la vivenda i van trobar la nena morta en un llit.

En un primer moment el detingut va ser traslladat a l’Hospital de la Ribera a la mateixa localitat d’Alzira, però després de comprovar-se que no era necessari el seu ingrés el van portar a la comissaria de la Policia.

Atac d'ansietat 

La mare, que no era a la vivenda en el moment dels fets, va anar poc després a la casa, on va patir un atac d’ansietat i va haver de ser atesa per una unitat que s’havia desplaçat fins al lloc.                Posteriorment també va ser traslladada a l’Hospital de la Ribera. Fonts municipals van confirmar que la parella estava empadronada a la localitat i que els serveis socials del municipi no tenien constància que existís cap tipus de denúncia prèvia. Està previst que avui  es decreti un dia de dol oficial per la mort de la menor.       Cas a Elda 

Notícies relacionades

El tràgic crim d’Alzira s’ha produït quan la Comunitat Valenciana encara no s’havia refet de l’impacte d’un altre assassinat per violència de gènere amb menors implicats. Dimecres passat, un home que també rondava la trentena –encara que en aquest cas aquest sí que tenia denúncies prèvies per maltractament i una ordre d’allunyament– va cosir a trets la seva exparella a la localitat alacantina d’Elda. 

L’agressor ho va fer a la porta del col·legi al qual assistia el fill de tots dos, davant del menor i també d’altres pares, alumnes i professors del centre. Després de disparar a la dona, que va morir l’endemà, l’home es va suïcidar.