SECRET DE SUMARI

Dues noies desapareixen a Conca després de quedar per anar a casa de l'exnòvio d'una d'elles

El noi també va desaparèixer dijous, com les seves amigues, de 24 i 26 anys

2
Es llegeix en minuts

La família d'una de les dues noies de Conca, de 24 i 26 anys, de les quals no se sap res des de dijous passat, segueix considerant que es tracta d'una desaparició "en contra de la seva voluntat", com apunten totes les circumstàncies.

Segons la informació reunida, la pista de les dues noies es perd quan elles queden. La policia encara no ha pogut determinar si Laura i Marina van arribar a entrar al domicili del tercer desaparegut, Sergio Morante Garces, exnòvio de Marina. 

Així ho va indicar dilluns a la tarda en declaracions als mitjans de comunicació Luis Javier Chamón, el portaveu de la família de Laura Del Hoyo Chamón, que va subratllar que hi ha molts indicis que reforcen la idea de la família que ella i Marina Okarynska, l'altra jove, no han desaparegut voluntàriament. "En vam perdre la pista quan les noies queden, ja no sabem res més", va explicar.

Entre aquests indicis, va apuntar que Laura del Hoyo té una afecció cardíaca per la qual cosa ha de prendre medicació, que no es va emportar, ja que les medicines han sigut trobades al cotxe que van utilitzar les desaparegudes, amb altres efectes personals, com les claus, el telèfon mòbil, diners o documentació. També té una mascota, un gos, al qual té molt afecte des que estava a València i que en circumstàncies normals no deixaria desatès, va indicar Luis Javier Chamón.

Per una altra part, encara que és conscient que el jutge que ha obert diligències prèvies ha decretat el secret de sumari, Chamón va comentar que la seva família troba a faltar més informació per part de la policia que pogués servir per tranquil·litzar-los.

AGRAÏMENTS

El portaveu de la família va agrair a amics i coneguts la seva col·laboració en la recerca, així com el paper que estan jugant les xarxes socials i els mitjans de comunicació. Així mateix, va assenyalar que la família s'ha organitzat per buscar, però va puntualitzar: "Rastregem moltes zones, ens guiem per quan un amic et diu una cosa i busques aquí, un altre et diu una altra, i busques allà".

Notícies relacionades

Chamón ha reconegut que no sap si està participant en la recerca la família de Sergio, la desaparició del qual també ha sigut denunciada.

El portaveu va declinar fer comentaris sobre Sergio, va assegurar que no el coneix i, preguntat per la possibilitat que tingui antecedents penals, va reconèixer que ha escoltat rumors que no ha confirmat la policia, i això "l'únic que fa és espantar-nos més".