Trobats dos cadàvers que podrien ser de les noies de Conca desaparegudes

Un vianant ha vist els cossos a prop del riu Huécar

1
Es llegeix en minuts

Els cadàvers de dues persones, que podrien correspondre a les dues noies desaparegudes a ConcaLaura del Hoyo Chamón i Marina Okarynska, han sigut trobats al naixement del riu Huécar (Conca), segons han informat fonts del Ministeri de l'Interior.

Fonts d'aquest departament han assenyalat que els cossos estaven bocaterrosa, i que han sigut trobats per un home, que ha avisat la Policia. Les mateixes fonts han afegit que agents de la policia científica i de la judicial s'han traslladat al lloc, que ha sigut acordonat. Tot i estar de cap per avall, la primera inspecció ocular ha permès confirmar que corresponen a dues dones.

Notícies relacionades

Després de la troballa en una zona de piscines naturals i bassals, els agents de la Policia que estaven realitzant tasques de recerca de les dues noies a la rodalia s'han desplaçat a aquest punt. Hi ha agents de la Policia científica, de la Judicial i dels GEO, entre altres unitats, a l'espera de l'arribada de la comissió judicial per procedir a l'aixecament dels cadàvers, segons les mateixes fonts.

El riu Huécar neix a uns tres quilòmetres de la localitat de Palomera, on la Policia havia registrat avui una casa propietat de la família del jove Sergio, exparella d'una de les desaparegudes, i que està en parador desconegut.