Medi natural

Un ferit greu al caure d’un arbre al pantà de Susqueda

Els Bombers atenen també una escaladora que després de caure de 15 metres a Montserrat es queixava dels turmells i l’esquena

Un ferit greu al caure d’un arbre al pantà de Susqueda

BOMBERS

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un home ha quedat ferit de gravetat aquest diumenge al matí després de caure d’uns cinc metres al pantà de Susqueda, al terme municipal de Sant Martí Sacalm (la Selva), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del succés es va rebre a les 11.16 hores i, segons les primeres informacions, l’afectat s’hauria precipitat des de dalt d’un arbre cap a un marge. Els Bombers van activar una dotació terrestre i l’helicòpter va traslladar la víctima cap al pàrquing del pantà. Posteriorment, el SEM ha evacuat l’home en estat greu cap a l’hospital Josep Trueta de Girona.

En paral·lel, els bombers també van rescatar una escaladora accidentada a la muntanya de Montserrat. L’avís del sinistre s’ha rebut a les 13.44 hores a la Gorra Marinera (1.097 metres), al terme municipal de Collbató. La dona ferida havia caigut d’uns 15 metres i es queixava dels turmells i de l’esquena. Els efectius del GRAE i del SEM l’han atès.