Com vendre edificis a Barcelona al millor preu

Renta Corporación genera un nou valor afegit a edificis que s’han quedat obsolets al rehabilitar el llegat arquitectònic i urbanístic de Barcelona i Madrid

Com vendre edificis a Barcelona al millor preu
2
Es llegeix en minuts

Renta Corporación és una companyia immobiliària especialitzada en la compra, rehabilitació i venda d’edificis de vivendes, oficines, hotels i actius logístics a Madrid i Barcelona.

Cada vegada són més els que busquen una bona sortida per als seus immobles. Propietaris particulars, fons d’inversió, institucions, assessors o intermediaris acudeixen a Renta Corporación per formar part d’un model de negoci que busca l’equilibri entre la rotació i la rendibilitat de cada operació.

Renta Corporación treballa en immobles amb les següents característiques:

  • Superfícies a partir 2.000 m²

  • Amb o sense inquilins

  • Estudi de tota mena de situacions arrendatícies

  • Escriptura i pagament en 60 dies

  • Pagament dels honoraris de la intermediació

Amb més de 30 anys d’història, el model de negoci de Renta Corporación es basa a crear valor afegit transformant edificis i aprofitant al màxim les oportunitats que presenta el mercat. Una transformació que inclou tota la cadena de valor i que va des del disseny inicial, passant per la gestió i execució d’obres fins a la comercialització de l’immoble.

Líders en la compra d’edificis de Madrid i Barcelona

Líders en la compra d’edificis de Madrid i BarcelonaRenta Corporación detecta les millors oportunitats i realitza les transformacions necessàries segons els requeriments del mercat gràcies al profund coneixement que té de Madrid i Barcelona.

En el dia d’avui, aquest grup immobiliari, que va néixer el 1991 i cotitza a la borsa des del 2006, ha analitzat més de 7.000 edificis i ha executat més de 1.500 operacions amb un volum d’inversió que supera els 2.500 M€.

Tot això gràcies a un equip de professionals de primer nivell, multidisciplinari i amb un profund coneixement del mercat immobiliari. Persones altament experimentades en la compra d’edificis i que gestionen els processos de la forma més àgil i rigorosa possible.

Amb flexibilitat, iniciativa i capacitat de resolució, Renta Corporación ofereix als seus clients les solucions més innovadores i ajustades a les seves necessitats. La companyia ofereix als intermediaris rapidesa en l’anàlisi dels edificis presentats i total transparència durant l’operació. El cobrament es realitza de manera immediata i ofereixen la seva col·laboració tant en l’adquisició d’actius com en la venda d’aquests.

En el cas dels particulars, Renta Corporación s’ocupa de tots els tràmits necessaris i garanteix una solució a mida de forma ràpida i confidencial. Una primera oferta orientativa en menys de 24 h i el millor assessorament per procedir de la millor manera des del punt de vista operacional i tributari. 

Un gran negoci basat en la creació de valor

Un gran negoci basat en la creació de valorEl sector immobiliari a través de la rehabilitació d’edificis i la industrialització de la construcció té un paper fonamental en la millora de la sostenibilitat ambiental.

Els edificis sostenibles en venda s’han convertit en un dels actius més demanats tant a Madrid com a Barcelona. Gràcies a la transformació de molts edificis en moderns espais habitables i per a tota mena d’usos, Renta Corporación exerceix d’element cohesionador i participa en el disseny de les dues ciutats, projectant el seu coneixement en el creixement i la capacitat urbanística de nuclis residencials, comercials i turístics, sempre vertebrant el seu desenvolupament sota criteris de sostenibilitat.

Per treure el millor partit als teus immobles posa’t en contacte ara amb Renta Corporación. Serà la teva millor inversió

  

Temes:

Vivenda